Heelys schoenen

SchoenenHeelys
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Kleur
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€5000
Heelys

Schoenen Heelys Skate Mate zwart blauw één wiel


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€1300
Heelys

Reservewielen Heelys

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€600
Heelys

2 heel plugs Heelys (maat 39-41)


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
8 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)

  Skaten en lopen met Heelys

  Heelys zijn tegenwoordig helemaal in de mode en veel kinderen vinden het leuk om zowel te kunnen skaten als lopen. Je kunt skaten terwijl je gewoon je schoenen aan kunt houden. Eigenlijk zijn Heelys een combinatie tussen schoenen en rolschaatsen en je kunt er allerlei trucjes mee doen. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon rechtdoor de rollen en je kunt zelfs allemaal verschillende dansbewegingen op je Heelys doen. Heelys zijn er in verschillende soorten en maten en Decathlon heeft zowel Heelys voor jongens als voor meisjes. Het is logisch dat de wielen soms kunnen slijten en daarom worden de heelys met een tooltje geleverd zodat je eenvoudig de wielen kunt verwisselen. Het kan lastig zijn om goed vooruit te komen op je Heelys als je het nog nooit hebt geprobeerd maar naar een paar keer oefenen zul je merken dat je veel plezier kunt hebben met deze speciale schoenen.


  Let op je veiligheid als je op je Heelys rijdt

  In België zijn er veel goede wegen om lekker met je Heelys te kunnen rolschaatsen omdat het vaak vlak is en de wegen mooi glad zijn. Maar pas wel goed op als je op deze sportieve schoenen gaat rollen want een ongelukje zit in een klein hoekje. Wij van Decathlon adviseren daarom ook om de juiste bescherming te dragen. Dit kan een helm zijn maar ook pols, knie en elleboog beschermers kunnen een lelijke blessure voorkomen. Als je niet precies weet welke maat je nodig hebt kun je dit altijd aan een van onze medewerkers vragen. Ga in ieder geval goed voorbereid de weg op en let goed op langskomend verkeer.


   

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al de Decathlon medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over Heelys kun je terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds in de winkel waar je de producten uit kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU