Inline skate volwassenen

Skates voor volwassenen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Merk
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€5000
Oxelo

Fitness skeelers voor heren Fit 3 zwart/grijs

(37)
Verzonden binnen 1 werkdag
BEST BEOORDEELD
€9900
Fila

Fitness skeelers voor dames Master lila zwart

(2)
Verzonden binnen 1 werkdag
ONZE BESTSELLER
€9900
Fila

Fitness skeelers voor heren Master zwart grijs

Verzonden binnen 1 werkdag
9 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 163 Beoordelingen in de winkels en online

  Skeelers voor elk gebruik

  Skeelers worden voor veel sporten gebruikt. Zorg dan ook dat je de juiste kiest naar je wensen. Ten eerste zijn er gewone skates om je mee te verplaatsen en snelheid mee te maken. Ten tweede zijn er freestyle skates die geschikt zijn voor het uitvoeren van tricks en grinds. Tot slot zijn er nog hockeyskates om roller hockey mee te spelen.


  Pasvorm

  Zorg dat je skeelers zeer goed passen. De maten lopen gelijk met de schoenmaten +1. Om te testen of de skates goed zitten kan je ze best goed passen en testen. Ze moeten goed sluiten en mogen niet loskomen. Daarnaast mogen je voeten niet meer bewegen in de skates zodat je de meeste controle over de skates hebt.


  Onderhoud

  Je hebt graag dat je skeelers lang meegaan en goed blijven presteren. Check dan regelmatig je onderdelen. De lagers van een skeeler geven aan hoe snel de wielen zullen rollen. Hierbij geldt dat lagers met een hogere ABEC norm beter rollen en schokken absorberen dan die met een lagere norm. Daarnaast zijn er de wielen. Zachte wielen hebben meer grip en gaan langer mee. Harde wielen daarentegen gaan sneller, maar slijten ook sneller. Dit wordt aangegeven door het cijfer A, hoe hoger het getal voor de A hoe harder de wielen. De rem op skeelers staat standaard rechts, ze is echter makkelijk te verstellen..


  Safety first!

  Ook volwassenen kunnen vallen. Met skeelers is dat niet anders. Denk dus zeker aan uw veiligheid en voorzie knie-, pols- en elleboogbeschermers. Een helm voorkomt ook ernstige letsels aan het hoofd. Dankzij een skatetas of een rugzak kan je je skeelers en bescherming gemakkelijk overal mee naartoe nemen.


  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU