Bescherming & accessoires voor skiën

Bescherming & accessoires
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€200
Wed'ze

Kennismakingspakketje hand- en voetwarmers 2 x 2 stuks

(47)
BEST BEOORDEELD
€2000
Wed'ze

Vizier voor ski- en snowboardhelm voor volwassenen H350 S1

(1)
ONZE BESTSELLERS
€500
Aptonia

Zonnespray SPF 50+ 50 ml

(77)
106 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 4771 Beoordelingen in de winkels en online

  Bescherming en accessoires om in alle veiligheid te skiën

  De bergen mogen dan doen dromen, bij skiën en snowboarden is er weinig ruimte voor improvisatie. Of je nu een beginner of expert bent, om ten volle te genieten van deze outdoorsporten zorg je er best voor dat je uitgerust bent met goede bescherming en accessoires alvorens je de pistes afknalt!

  Skihelm, skibril, zonnebril: de juiste uitrusting om je te beschermen

  Risico op vallen, verblinding, extreem weer: in de bergen zijn er tal van factoren die je dagje op de piste kunnen vergallen. Om ten volle te genieten van de sneeuw kweek je jezelf best enkele veiligheidsreflexen aan, om onbezorgd de pistes op te stappen. Er bestaat altijd een risico dat je valt, of je nu een beginner bent of een gevorderde skiër: snelheid, bomen, ijsplekken, andere skiërs enz. Gelukkig bestaat er specifieke skibescherming om letsels te vermijden. Vergeet ze niet! Bij een ongeval beperkt een skihelm het risico op een ernstig schedelletsel met meer dan 30%. Hoewel het niet verplicht is, raden we iedereen aan een skihelm op te zetten om in alle veiligheid af te dalen. Kortom, draag altijd een helm en zelfs een rugbeschermer, zo verklein je het risico op blessures bij een val of botsing. Een goede ski- of zonnebril, aangepast aan je activiteit, is onmisbaar om je ogen te beschermen tegen de felle zon op grote hoogte. En om jezelf te verzorgen, vergeet je best ook een aantal handige beschermingsaccessoires niet: zonnecrème, hydraterende lipstick, warmtepacks enz.

  Rugzak, hoes: de juiste reisuitrusting

  Evenmin onmisbaar tijdens een weekje skiën of snowboarden is een stevige rugzak of hoes om je ski- of snowboardmateriaal te beschermen. Een skirugzak biedt het voordeel dat je je ski's of snowboard vooraan kunt bevestigen. Zo kan je comfortabel en veilig van de parking of van je verblijf naar de skiliften wandelen.

  De juiste uitrusting: alle tips

  Om onbezorgd op wintersport te vertrekken, raadpleeg je best even onze gidsen 'Hoe kies ik een rugbeschermer?' en 'Hoe kies ik snowboardmateriaal?'. Je vindt er een lijst met accessoires die onmisbaar zijn in je koffer.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU