Bescherming & Accessoires

Bescherming & Accessoires Skiën

Een goede uitrusting en bescherming, het geheim voor een aangename dag op de latten. Bekijk hier alle skibrillen, zonnebrillen of helmen.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
115 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 6677 Beoordelingen in de winkels en online

  Skibescherming: al wat je nodig hebt op de pistes

  Of je nu een beginnende skiër, freerider, freestyler of een echte prof bent, sommige accessoires zijn essentieel voor een optimale bescherming tijdens het skiën of snowboarden. In deze rubriek stellen we, in samenwerking met verschillende grote merken, een compleet assortiment voor van comfortabele en functionele accessoires om je veiligheid op de sneeuw te garanderen. Bekijk de verschillende modellen van helmen, skibrillen en vizieren, beschermers en onze kledij en accessoires voor ondersteuning van de spieren en gewrichten. Rugzakken, hoezen en materiaal voor skionderhoud maken ook deel uit van ons assortiment voor een optimale en veilige beoefening van je favoriete sport. Het assortiment omvat diverse maten en kleuren om aan alle behoeften te beantwoorden.

  Lichaamsbescherming: onmisbare skiaccessoires

  Als je je graag aan stunts waagt of steile hellingen aanpakt, is het essentieel dat je een veiligheidshelm draagt. De helm is een essentieel onderdeel van de uitrusting van de skiër en snowboarder. Hij beschermt je hoofd tegen de gevolgen van een schok of een val, dingen die vaak voorkomen bij het skiën. De verschillende modellen in deze categorie zijn allemaal voorzien van uitstekende ventilatiesystemen die de thermische regeling van je helm verbeteren en het aandampen van uv-brillen tegengaan. Deze skibrillen zijn speciaal ontworpen om een goed zicht te bewaren in de felle zon en de sneeuw zonder aan te dampen. Naast helmen zijn ook polsbeschermers, crashpants, kniebeschermers, beschermvesten en andere lichaamsbeschermingen belangrijk om de andere lichaamsdelen te beschermen. Onze partnermerken bieden je een lichaamsbescherming die voldoet aan de huidige normen en perfect aanpasbaar is aan je maat en lichaamsbouw. Hetzelfde geldt voor spier- en gewrichtsondersteuning, die beschermt tegen spierscheuren en veel bewegingsvrijheid geeft dankzij een goede ondersteuning van de gewrichten. Rugzakken laten toe om een eerstehulpdoos, waterfles en andere essentiële spullen mee te nemen wanneer je op avontuur gaat in de diepsneeuw. Daarnaast bieden ze een goede ondersteuning van de rug.

  Skibescherming: over comfort en veiligheid wordt niet gediscussieerd

  Voor een skiër zijn veiligheid en comfort twee essentiële elementen om rekening mee te houden bij de keuze van accessoires. Daarom voldoen alle in dit hoofdstuk voorgestelde artikelen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen. Van helmen met verluchting tot steunverbanden met een goede zweetafvoer, om nog te zwijgen van de perfect aansluitende lichaamsbeschermers met een groot ademend vermogen: we hebben al wat je maar wenst om volop te kunnen genieten van je skisessies.Wil je graag meer informatie over een of meerdere items in deze categorie? Neem contact met ons op en krijg advies van een van onze specialisten.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU