Skikledij Volwassenen

Kledij Volwassenen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
Vanaf €4,99 -58%
€209
2 kleuren
Wed'ze

Thermisch skiondershirt heren 100

(871)
BEST BEOORDEELD
€1700
Wed'ze

Dames thermoshirt voor skiën Freshwarm Neck

(49)
ONZE BESTSELLERS
€15000
2 kleuren
Wed'ze

Ski-jas voor heren SKI-P JKT 900 Warm

(39)
91 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 9219 Beoordelingen in de winkels en online

  Ski- en snowboardkleding voor volwassenen

  Of er nu sneeuw valt of de zon volop straalt tijdens je wintersportvakantie, het is enorm belangrijk dat je vooraf skikleding kiest die is aangepast aan je gebruik. Onze warme en lichte skikleding houdt je warm, zonder dat je aan bewegingsvrijheid moet inboeten. Voor een optimaal comfort moet een skioutfit voor volwassenen een aantal onmisbare technische kenmerken bezitten, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz.

  Hoe kies je een skioutfit?

  Om warm en droog te blijven, hanteer je bij de keuze van je skioutfit best de regel van de 3 lagen. Het principe is doodeenvoudig: je trekt 3 verschillende kledinglagen aan, elk met hun eigen functie. Je skiondergoed moet de warmte vasthouden en tegelijk het vocht afvoeren dat je lichaam produceert. Daarom kies je best onderkleding in een ademende stof. Het ondervest moet je vooral warm houden. Let wel op, je mag het niet te warm of te koud hebben, voor een heerlijk comfort op de piste. En je ski-jas beschermt je bij slecht weer. De drie lagen moeten ademend zijn, zodat het lichaamsvocht goed kan ontsnappen.

  Slimme wintersportkleding

  Wed’ze maakt je het leven gemakkelijker op de pistes. Zo is er het 'Pull 'N Fit'-systeem, onze gepatenteerde technologie die is ontsproten uit de samenwerking tussen het onderzoeksteam van Decathlon en de kledingontwikkelaars van Wed'ze. Met Pull 'N Fit is het gedaan met een te korte of te lange skibroek! Dit revolutionaire concept laat je toe de pijplengte van de broek heel gemakkelijk en supersnel aan te passen. Andere handigheidjes op onze ski-jassen zijn bijvoorbeeld de speciale skipaszak of de handige binnenzak voor je skibril.

  Stevigheid

  We kiezen de onderdelen en materialen van onze producten met de meeste zorg uit. Zo voorzien we al onze ski- en snowboardbroeken van kantbeschermers ter hoogte van de enkels, zodat je broek niet scheurt door contact met de staalkanten van je ski's of snowboard.

  Producttest

  Alle skikleding van Wed'ze wordt getest in echte omstandigheden. In de sneeuw, in de koude... kortom, in alle omstandigheden die je zelf zult ervaren op de piste. Onze productontwikkelaars zien erop toe dat de outfits die ze bedenken en ontwikkelen perfect zijn aangepast aan het beoogde gebruik.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU