Baby skikledij

Skikledij Baby's en Peuters

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
ECODESIGN
Skiwanten voor peuters Warm Lugiklip turquoise
€1000
Maillot voor skiën / sleeën peuters Warm blauw
€900
LUGIK Maillot voor skiën / sleeën peuters Warm blauw (35) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
ECODESIGN
Fleece slee-/ski-jas voor peuters Midwarm turquoise/blauw
€1200
BEST BEOORDEELD
Wanten voor skiën / sleeën peuters Warm roze
€1000
2 models available
LUGIK Wanten voor skiën / sleeën peuters Warm roze (213) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
BEST BEOORDEELD
Thermoshirt voor sleeën / skiën peuters Simple Warm marineblauw
€500
BEST BEOORDEELD
Slee-/skipakje voor peuters Warm blauw
€2000
2 models available
LUGIK Slee-/skipakje voor peuters Warm blauw (25) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
Thermoshirt voor skiën peuters MERIWARM merinowol turquoise
€1500
Oefentuigje voor skiën kinderen Skiwiz 100 blauw/geel
€1200
BEST BEOORDEELD
Skisokken voor peuters Warm roze
€600
3 models available
LUGIK Skisokken voor peuters Warm roze (113) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
ECODESIGN
Thermoshirt voor skiën/sleeën peuter Warm grijs
€500
LUGIK Thermoshirt voor skiën/sleeën peuter Warm grijs (2) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
ECODESIGN
Fleece slee-/skipak voor peuters Midwarm blauw
€1600
2 models available
LUGIK Fleece slee-/skipak voor peuters Midwarm blauw (38) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.6/5 Op basis van 561 Beoordelingen in de winkels en online

Baby op de skipiste: nodige kledij en accessoires

Als je je baby meeneemt bij het skiën, moet je ervoor zorgen dat hij of zij goed gekleed is en uitgerust is met de essentiële accessoires om ten volle te genieten van zijn of haar eerste skivakantie. We stellen een selectie skipakken, overalls, skibroeken en thermisch ondergoed voor waarin je zeker een gepaste en leuke outfit zult vinden. Wat accessoires betreft, mag je de handschoenen, wanten, sokken en laarzen niet vergeten. Met deze uitrusting zal de baby kunnen genieten van een korte ritje op de slee zonder het koud te krijgen aan voeten of handen. Zo blijft hij het lekker warm hebben. Hij zal kunnen profiteren van de weldoende berglucht en een veilige skivakantie.

De meest geschikte kledij voor je baby

Een skipak heeft veel voordelen. Het eerste is dat een pak uit één stuk is gemaakt, zodat er geen lucht, sneeuw of koude binnenkomt. Een dikke wattering zorgt voor de isolatie en is tegelijk licht. De vulling bedraagt naargelang het model 60 tot 180 g/m². De buitenlaag bestaat uit een waterafstotende stof. Zo glijden de druppels van de stof af zonder de kans te krijgen de stof te doordringen. Enkele slimme details maken het skipak nog efficiënter, zoals de warme kraag die tot aan de nek komt en in een mum van tijd kan worden omgevormd tot een afdekhoes. De polsbanden zijn zo gemaakt dat ze goed afdichten. Voor grotere baby's die hun eerste stappen willen zetten op de skilatten, raden we een pak aan. Dat geeft meer bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om de armen te laten profiteren van de buitenlucht en de zon. Vergeet niet de baby telkens goed in te smeren met zonnemelk. Om gerust te zijn kun je de baby ook een jas aantrekken met een binnenvoering van fleece en een waterdichte buitenlaag.

Welke accessoires neem je mee voor de baby?

Onmisbare accessoires zijn de handschoenen en de sneeuwlaarzen. We hebben verschillende modellen van handschoenen in functie van de activiteit van de baby. Voor het sleeën kies je best wanten met een dikke wattering. Dankzij de grote elastische opening krijgt de baby er makkelijk zijn handen in zonder dat er sneeuw binnenkomt. Als de baby al wil gaan skiën, neem je best lange wanten. De hoge, elastische polsbanden zijn over de jas geplaatst om comfort en luchtdichtheid te garanderen. Daarnaast is het belangrijk dat de baby warme voetjes heeft. Kies voor waterdichte sneeuwlaarzen met een binnenvoering. Om ervoor te zorgen dat baby niet uitglijdt bij zijn voorzichtige stappen op de piste, kies je best ook voor laarzen met een geruwde zool.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken