Skibroeken volwassenen

Broeken
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op VERLUCHTINGSRITS
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Maat
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1700
Wed'ze

Dames skibroek voor pisteskiën SKI-P PA 100 zwart

(176)
BEST BEOORDEELD
€1700
Wed'ze

Heren skibroek voor pisteskiën SKI-P PA 50 zwart

(4)
ONZE BESTSELLERS
€2500
Wed'ze

Heren skibroek voor pisteskiën SKI-P PA 100 grijs

(169)
15 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 1543 Beoordelingen in de winkels en online

  Ski- en snowboardbroeken voor volwassenen

  Voor een occasioneel of intensief gebruik, bij felle zon of sneeuwval, heb je een skibroek nodig die is aangepast aan je gebruik. Een skibroek moet tegelijk warm en licht zijn, zodat ze je beschermt tegen de koude en tegelijk je bewegingen niet hindert. Voor een optimaal comfort moet je skibroek een aantal technische eigenschappen bezitten die onmisbaar zijn als skiër of snowboarder, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz. Slimme ski- en snowboardbroeken. Zo is er het 'Pull 'N Fit'-systeem, onze gepatenteerde technologie die is ontsproten uit de samenwerking tussen het onderzoeksteam van Decathlon en de kledingontwikkelaars van Wed'ze. Met Pull 'N Fit is het gedaan met een te korte of te lange skibroek! Dit revolutionaire concept laat je toe de pijplengte van de broek heel gemakkelijk en supersnel aan te passen.

  Een tip voor je skibroek

  Gebruik de verluchting! Sommige ski- en snowboardbroeken zijn uitgerust met handige ritsen die je kunt openzetten zodra het kwik de hoogte ingaat. Aarzel niet om ze te gebruiken, ze hebben een verkoelend effect en voeren het lichaamsvocht af.WinddichtWist je dat de wind je koudegevoel versterkt? Bij een temperatuur van 0° en een windsnelheid van 20 km bedraagt de gevoelstemperatuur -10°. De skibroeken van Wed'ze zijn gemaakt uit winddichte materialen, die het afkoelende effect van de wind beperken door te vermijden dat de lucht in je kleding circuleert door je eigen snelheid of die van de wind.

  Stevigheid

  De materialen waaruit je broek gemaakt is, worden met de meeste zorg uitgekozen. Zo voorzien we al onze ski- en snowboardbroeken van kantbeschermers ter hoogte van de enkels, zodat je broek niet scheurt door contact met de staalkanten van je ski's of snowboard.

  Producttest

  Alle skibroeken van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden. In de sneeuw, in de koude...kortom, in alle omstandigheden die je zelf zult ervaren op de piste. Onze productontwikkelaars zien erop toe dat de broeken die ze bedenken en ontwikkelen perfect zijn aangepast aan het beoogde gebruik.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU