skihandschoenen en wanten

Handschoenen & wanten
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€499
Wed'ze

Skihandschoenen First Heat voor volwassenen zwart

(180)
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€999
3 kleuren
Wed'ze

Skiwanten voor kinderen SKI-P MI 500

(15)
ONZE BESTSELLERS
€4000
Reusch

Skihandschoenen voor heren Reusch Snow Peak GTX

(14)
29 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 2739 Beoordelingen in de winkels en online

  Skiwanten en -handschoenen, voor warme handjes

  Als je op wintersport gaat, investeer je best in goede uitrusting. Om te vermijden dat je koude handen krijgt, maar ook om ze te beschermen, is een paar wanten of handschoenen onmisbaar. Je kan niet zonder handschoenen of wanten op de skipistes, enkel zo blijven je handen lekker warm. Aarzel je tussen wanten en handschoenen? Laat ons je dan wat advies geven, zodat je zeker de juiste keuze maakt!

  Wanten bij barre koude

  Op dagen dat het kwik ver onder nul gaat, draag je best wanten. Die houden de warmte beter vast. Ze zijn trouwens de perfecte oplossing voor kinderen, wiens vingertjes te sterk gespreid worden in gewone handschoenen. Wanten kunnen ze veel gemakkelijker aantrekken! Bij Decathlon vind je zowel kinder- als babywanten.

  Handschoenen voor meer gemak

  Veel skiërs zweren bij gewone handschoenen, omdat je dan beter dingen kunt vastnemen. In dat geval kies je best voor waterdichte en stevige Gore-Tex® materialen. Let ook op dat de handschoenen de frisse lucht goed buitenhouden aan de pols. Freestylers zullen eerder kiezen voor snowboardhandschoenen. Die zijn verstevigd aan de palmen, zodat ze gemakkelijker 'grabs' kunnen doen bij een jump.

  Ademende coating

  Een ademende coating is eigenlijk een oppervlaktebehandeling met een pasta of vloeistof. Wanneer ze wordt aangebracht op textiel, vormt ze een beschermde film die vaak fungeert als waterdichte barrière die de waterdamp doorlaat.

  Winddicht

  Alle handschoenen van Wed’ze stoppen de wind. Wist je dat de wind het koudegevoel verhoogt? Bij een temperatuur van 0° en een windsnelheid van 20 km bedraagt de gevoelstemperatuur -10°. Zogeheten 'winddichte' materialen stoppen dat afkoeleffect door te voorkomen dat de lucht niet kan circuleren omwille van de wind of je eigen snelheid.

  Polslus

  Een elastisch bandje zorgt ervoor dat je je handschoenen niet kwijtspeelt op de lift op momenten dat je ze even moet uitdoen.

  Een tip

  Trek ook onderhandschoenen aan. Die geven extra warmte, zonder dat het gebruiksgemak van je skihandschoenen verloren gaat. Er bestaan ook onderhandschoenen waarmee je een aanraakscherm kunt bedienen. Zo blijven je handen warm wanneer je je telefoon opneemt of een foto neemt met je smartphone.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU