Kinderhelmen

Kinderhelmen
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
VIZIER
Maat
kies volgens
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2,49 -19%
€200
Wed'ze

STICKER SKIHELM CAMO

(1)
BEST BEOORDEELD
Vanaf €39,99 -37%
€2499
2 kleuren
Wed'ze

Ski- en snowboardhelm kinderen Stream 500 zwart.

(46)
8 Producten
4.5/5 Op basis van 271 Beoordelingen in de winkels en online

De skihelm

Hoewel je niet verplicht bent om een helm te dragen op de piste, raden we dat toch ten zeerste aan. Bij een ongeval beperkt een skihelm het risico op een ernstig schedelletsel met meer dan 30%. Verplicht is het dus niet, maar we raden iedereen aan een skihelm op te zetten om in alle veiligheid af te dalen. En om nog beter beschermd de pistes op te gaan, draag je naast een ski-of snowboardhelm best ook een rugbeschermer. Zo beperk je extra het risico op letsels bij een val of botsing.

Helm met ingewerkt vizier

Een helm met ingewerkt vizier beschermt je hoofd en je gezicht. Dit soort helmen is uitgerust met een uv-werend vizier voor alle weer, ter vervanging van je skibril. Zo is zowel je zicht als je veiligheid gegarandeerd!

Air cooling

Air Cooling is een systeem dat de lucht geleidt om de warmte en het vocht van je skihelm naar buiten af te voeren. Dankzij de 6, 10 of 12 luchtgaten verzekeren skihelmen met Air Cooling op elk moment je comfort.

Easy Fit

Het Easy Fit-systeem biedt je de mogelijkheid je skihelm aan te passen aan de vorm van je hoofd, dankzij een draaiwieltje achteraan de helm dat bevestigd is aan elastieken. Zo kan je de helm tot in de puntjes verstellen, bovendien onthoudt het systeem de vorm van je hoofd, zodat je hem niet elke keer opnieuw moet aanpassen.

Compatibiliteit met een bril op sterkte

Skiën moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met een bril. Bij Wed'ze vind je dan ook helmen met ingewerkt vizier, handig voor mensen die liever geen skimasker over hun gewone bril zetten. Afhankelijk van het montuur passen wel niet alle modellen over je bril. Afspraak in je Decathlon-winkel om de skihelmen te passen met je bril op.

Bewaartip

Laat je helm eerst goed drogen voor je hem in de hoes stopt. Let er ook op dat je je skihelm altijd vervoert in een hoes, om te vermijden dat het vizier gekrast wordt.

Levering

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."