Mutsen

Skimutsen Dames

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op SOORT MUTS
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
21 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 2722 Beoordelingen in de winkels en online

  Een skimuts: onmisbare bescherming tegen de kou.

  Bij het skiën of snowboarden wordt in het bijzonder het hoofd blootgesteld aan de koude. Je dient het dus goed te beschermen om het warmteverlies te beperken. Het hoofd is erg gevoelig voor temperatuurverandering en via het hoofd kan tot 30% van de lichaamswarmte verloren gaan. Daarom is het dragen van een skimuts essentieel om het lichaam te helpen zijn interne temperatuur op 37°C te houden. Onze skimutsen zijn ontworpen om te beschermen tegen kou, wind en ijzel, en passen zich aan alle weersomstandigheden aan. Zo beschermen onze modellen, van de lichte muts in fijn tricot tot die in dik tricot met fleecevoering, tegen matige tot intense kou. Daarbij zijn ook meer originele modellen, zoals chapka's voor volwassenen of Peruaanse mutsen voor kinderen, die zorgen voor meer elegantie en plezier op de pistes.

  Optimaal draagcomfort voor het skiën of snowboarden

  De skimuts is een essentieel accessoire om ten volle te kunnen genieten van de wintersport en hij moet comfortabel zijn om te dragen. Daarom hebben de meeste van onze mutsen een fleece voering. Dat is niet alleen warmer, maar ook zachter en comfortabeler om te dragen. Onze mutsen zijn ook compact en nemen weinig plaats in, zodat ze makkelijk in een zak of tas kunnen worden opgeborgen. Ook onze helmmuts, ontworpen voor volwassenen en kinderen die met een helm op skiën of snowboarden voor meer veiligheid, biedt een optimaal comfort. Deze ondermuts is samengesteld uit 18% elastaan en opmerkelijk aanpasbaar en past dus perfect bij elk hoofd. Een bijkomend voordeel, naast de doeltreffende thermische bescherming tegen de kou en het comfort, is dat de ondermuts ook voor extra hygiëne zorgt wanneer je een helm huurt of leent.

  En de looks ...

  Een muts moet niet alleen beschermen tegen kou en comfortabel zijn, ook de looks zijn belangrijk. Een muts is bij uitstek iets wat opvalt, en daarom is het belangrijk dat hij er ook nog een beetje mooi uitziet. Daarom zijn onze skimutsen, klassiek of met band, met of zonder pompon, effen of met patroon, in alle varianten verkrijgbaar. Ons assortiment voor jongens en meisjes bevat originele modellen, zoals de Peruaanse Kid Monstercat-muts. Dit model bedekt het hele hoofd en heeft een binnenvoering en biedt zo een maximale bescherming tegen de kou. De muts is zoals alle modellen voor kinderen en baby's aan de binnenkant voorzien van een etiket om er de naam van het kind op te schrijven. Voor volwassenen die er elegant willen bijlopen, is de chapka de uitgelezen keuze. En voor wie graag van look verandert naargelang zijn stemming, is de omkeerbare skimuts, met of zonder band, perfect. Liefhebbers van hightech zullen op prijs stellen dat ze op de piste verbonden kunnen blijven dankzij onze skimuts met bluetooth, geïntegreerd in de voering.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU