Nekwarmers

Nekwarmers Heren

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
11 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 2338 Beoordelingen in de winkels en online

  Hoe bescherm je je tegen wind en kou bij het skiën?

  's Winters op de skipiste moet je je goed beschermen. Dit betekent niet alleen dat je een goede ski-jas of modern skipak moet meenemen. Je moet oog hebben voor alle lichaamsdelen die aan kou, wind en mogelijk slecht weer worden blootgesteld. Denk dus ook aan je hals en je nek, want het is wetenschappelijk bewezen dat het vooral deze lichaamsdelen zijn die de temperatuur van ons hele lichaam regelen. Om jezelf te beschermen tegen de kou, moet je dus een goede sjaal kopen, of soortgelijke accessoires zoals de buffs die wij hieronder aanbieden. Andere accessoires zoals skihandschoenen zijn ook onmisbaar. De keuze van het materiaal is belangrijk: voor wie wol moeilijk verdraagt, zijn er veel synthetische alternatieven van hoge kwaliteit, in de eerste plaats fleece.

  Een persoonlijke stijl kiezen

  Skisjaals zijn daarom een essentieel accessoire voor de wintersport, vooral omdat je ermee uit de massa springt. Er is een groot aanbod aan sjaals en andere accessoires zoals skimutsen, zowel voor heren als voor dames en kinderen, en in allerlei materialen. Je kan zelfs meerdere sjaals kopen om van dag tot dag te wisselen en andere kleuren te kiezen. Met een skisjaal kun je je eigen stijl uitdrukken. Ze zijn er in tal van kleuren, patronen en texturen. Bij het kiezen van de juiste sjaal kun je dus volop jezelf uitleven en je modegevoel laten spreken. Met een merksjaal kun je laten zien dat je dit of dat merk kunt smaken en dat je de middelen hebt om een sjaal van dit merk te hebben. Heb je daarentegen liever een eenvoudige, discrete sjaal, dan kun je die in elke prijsklasse vinden.

  Sjaal of buff

  Sinds enkele jaren is, vooral onder jongeren, een accessoire populair geworden dat de traditionele sjaal naar de kroon steekt: de buff. Dit is een smalle sjaal die de nek omhult en op een efficiënte manier beschermt. Hij oogt moderner en sportiever dan de traditionele skisjaal. De buff is meestal gevoerd in fleece, soms ook in merino, en makkelijk te combineren met je outfit. Buffs zijn multifunctionele accessoires die snel omgetoverd worden in een sjaal of een hoofdband. Sommige technische bivakmutsen vervullen zo'n beetje dezelfde functie; ze zijn langer en hebben ook een nekwarmer. Zo kun je de twee accessoires combineren en om geen enkele warmte te verliezen tussen het gezicht en de hals.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU