Skirugzakken

Rugzakken
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1499
Wed'ze

Skirugzak Reverse One 300

(50)
BEST BEOORDEELD
Vanaf €34,99 -54%
€1600
4 kleuren
Wed'ze

Skirugzak Reverse FS500

(132)
ONZE BESTSELLERS
€80,00 -48%
€4099
Wed'ze

Rugzak voor freeride volwassenen Reverse Defense 700 zwart

(19)
5 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 205 Beoordelingen in de winkels en online

  Skirugzak

  Met het uitgebreide assortiment skirugzakken van Decathlon kan het wel eens zijn dat je moeite hebt om de juiste rugzak te vinden. Je zal een keuze moeten maken afhankelijk van de stijl, het gebruikte materiaal en je gebruik, om een rugzak te vinden die perfect voldoet aan je wensen. Maar geen nood, Decathlon helpt je in die keuze.

  De rugzakken

  Bij ons heb je de keuze uit een hele waaier aan modellen, zo vind je er zeker een op maat van je behoeften. In de keuze van je rugzak zijn vooral criteria zoals persoonlijke smaak, kleuren en materialen van tel. Vergeet ook niet het aantal zakken te tellen en na te gaan of er een ritssluiting voorzien is, zodat je je spullen veilig kunt wegstoppen. Bijzonder nuttig in elke situatie. We bieden ook klassieke rugzakken aan, die je kiest naargelang het volume (uitgedrukt in liter). Deze zogeheten vrijetijdsrugzakken hebben het voordeel dat je ze ook naast de pistes kunt gebruiken, bijvoorbeeld in de stad of op een wandeltocht in de bergen.

  Dagrugzakken

  Dit zijn skitassen gemaakt voor skiërs of snowboarders op zoek naar een klein rugzakje van 15 liter om de dag mee door te komen. Sommige modellen bieden de mogelijkheid om je ski's of je snowboard vooraan te bevestigen, zodat je in alle comfort tot aan de voet van de pistes kunt wandelen. Een skitas heeft doorgaans ook een bodem in zeilstof, om de waterdichtheid te verzekeren. Een waterdicht zakje vooraan en het gebruik van heel stevige materialen zorgen ervoor dat je lang plezier zult hebben van je tas.

  Een tas op maat van je behoeften

  De skirugzakken van Wed'ze kan je gewoon volledig gebruiken, met de ingewerkte rugbeschermer, maar je kan ook de rugbeschermer uitnemen en zo ofwel de rugzak, ofwel de rugbeschermer apart gebruiken. Het is immers mogelijk om het rugvak volledig los te ritsen. Het biedt bovendien een uitzonderlijk comfort, dankzij het warmtegevormde en luchtig schuim, dat zich mooi naar de vorm van je rug zet.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU