Ski-jassen voor dames

Ski-jassen voor dames
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
VERLUCHTINGSRITS
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2499
Wed'ze

Dames ski-jas Firstheat zwart

(132)
BEST BEOORDEELD
€39,99 -37%
€2499
2 kleuren
Wed'ze

Dames ski-jas Slide 300

(206)
10 Producten
4.5/5 Op basis van 637 Beoordelingen in de winkels en online

Ski-en snowboardjassen voor volwassenen

Sneeuw, mist, zon... het is enorm belangrijk dat je een ski-jas aantrekt die is aangepast aan je gebruik en aan het weer. Een ski-jas moet je warm houden en tegelijk licht zijn, zodat je ongeremd kunt bewegen. Voor een optimaal comfort moet een ski-jas een aantal onmisbare technische kenmerken bezitten om goed te kunnen skiën of snowboarden, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz.

Hoe kies je een ski-jas?

Om warm en droog te blijven, raden we je aan om bij de keuze van je ski-jas en skioutfit de regel van de 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: onder je ski-jas trek je best nog 2 extra kledinglagen aan, elk met hun eigen specifieke functie. Het skiondergoed, dat je rechtstreeks op de huid draagt, moet de warmte vasthouden en tegelijk het vocht afvoeren. Daarom kies je best onderkleding in een ademende stof. Het ondervest moet je vooral warm houden. Let wel op, je mag het niet te warm of te koud hebben, voor een heerlijk comfort op de piste. En je ski-jas beschermt je bij slecht weer.

Handige ski- en snowboardjassen

Al onze ski-jassen zijn voorzien van een speciaal zakje voor je skipas of van een handige binnenzak voor je skibril. Omdat je op de piste zelf niet altijd aan alles denkt, hebben de teams van Wed'ze hun ski-jassen uitgerust met een aantal leuke en praktische handigheden. De brilveger bijvoorbeeld, een stukje zachte stof dat uitstekend absorbeert en bijzonder handig is om waterspatten van je masker of bril te vegen. De kabeldoorvoer in de binnenzak van sommige van onze jassen, om de oortjes van je smartphone of MP3-speler door te steken zodat je gemakkelijk naar muziek kunt luisteren.

RECCO®-noodsysteem

Sommige Wed'ze-jassen zijn uitgerust met het RECCO®-systeem. De detector gebruikt door de hulpdiensten zendt een richtingsignaal uit. De RECCO®-ontvanger die is ingewerkt in de ski-jas pikt dat signaal op en zendt het terug. De hulpverleners krijgen dan een geluidssignaal te horen dat hen tot op de exacte locatie van de persoon in nood brengt. Let wel op, dit is enkel een hulp bij het zoeken.

Producttest

Alle skikleding van Wed'ze wordt getest in echte omstandigheden. In de sneeuw, in de koude... kortom, in alle omstandigheden die je zelf zult ervaren op de piste. Onze productontwikkelaars zien erop toe dat de outfits die ze bedenken en ontwikkelen perfect zijn aangepast aan het beoogde gebruik.

Levering

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."