Ski-uitrusting voor volwassenen

Ski-uitrusting voor volwassenen
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1199
Wed'ze

SKISTOKKEN HEREN BOOST 100

(50)
BEST BEOORDEELD
€14999
Salomon

Skischoenen dames X Access 70

(1)
60 Producten
4.0/5 Op basis van 277 Beoordelingen in de winkels en online

Skimateriaal

Ben je van plan om deze winter te gaan skiën, let er dan op dat je goed materiaal hebt. Om optimaal te genieten van de sneeuw en de pistes, is het geen slecht idee om vooraf wat tijd te besteden aan het samenstellen van je uitrusting. Zo vertrek je comfortabel en onbezorgd richting je skioord.

De criteria om je ski's te kiezen

Bij de keuze van je ski's zijn een aantal parameters van belang. Allereerst is er je niveau. Beginners kiezen best voor een paar toegankelijke instapski's die kleine kantfoutjes vergeven. Ook het geslacht heeft een invloed op de keuze van je ski's. Je vindt tegenwoordig heel wat vrouwenski's op de markt, met een verhoogde tail en een lichter gewicht. En de stijfheid van je ski's hangt af van je gewicht. Wat voor skiër je ook bent, bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan ski's voor volwassenen.

Voor welk gebruik?

Er bestaan tal van skidisciplines, neem dus de tijd om de juiste ski's te kiezen. Onze verkopers zijn experts in hun vakgebied. Zo kunnen ze je optimaal bijstaan en adviseren bij de keuze van je skimateriaal, zodat je uitrusting helemaal op maat is van je lichaamsbouw, niveau of stijl. Iemand die vooral op de pistes blijft heeft immers ander materiaal nodig dan een freerider of freestyler. Afhankelijk van je gebruik zal je ook meer of minder belang hechten aan het design van je ski's. Daarom vind je in ons assortiment zowel dames- als herenski's. En tot slot onderwerpen we ook heel wat van onze ski's aan het kritische oordeel van onze klanten wat betreft de kleur en het ontwerp.

Hulp nodig om ski's te kiezen?

Je twijfelt nog, of je weet gewoon niet welke keuze je moet maken? Geen nood, raadpleeg dan gerust onze vele adviespagina's. Je vindt er hoe je ski's moet kiezen of hoe je de juiste skischoenen vindt! Skiërs die hun materiaal al hebben, kunnen er zeker ook terecht voor tips over het onderhoud van hun ski's bijvoorbeeld. Immers, je ski's goed prepareren is onmisbaar om er langer van te genieten.

Levering

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."