Skibroeken voor dames

Skibroeken voor dames
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
VERLUCHTINGSRITS
kies volgens
Prijs
Ingedeeld naar
Maat
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2499
3 kleuren
Wed'ze

Dames skibroek Slide 300

(40)
BEST BEOORDEELD
€8999
3 kleuren
Wed'ze

Ski- en snowboardbroek voor dames Free 700

(11)
5 Producten
4.5/5 Op basis van 375 Beoordelingen in de winkels en online

Ski- en snowboardbroeken voor volwassenen

Voor een occasioneel of intensief gebruik, bij felle zon of sneeuwval, heb je een skibroek nodig die is aangepast aan je gebruik. Een skibroek moet tegelijk warm en licht zijn, zodat ze je beschermt tegen de koude en tegelijk je bewegingen niet hindert. Voor een optimaal comfort moet je skibroek een aantal technische eigenschappen bezitten die onmisbaar zijn als skiër of snowboarder, denken we aan waterdichtheid, ademend vermogen, stevigheid, warmte enz. Slimme ski- en snowboardbroeken. Zo is er het 'Pull 'N Fit'-systeem, onze gepatenteerde technologie die is ontsproten uit de samenwerking tussen het onderzoeksteam van Decathlon en de kledingontwikkelaars van Wed'ze. Met Pull 'N Fit is het gedaan met een te korte of te lange skibroek! Dit revolutionaire concept laat je toe de pijplengte van de broek heel gemakkelijk en supersnel aan te passen.

Een tip voor je skibroek

Gebruik de verluchting! Sommige ski- en snowboardbroeken zijn uitgerust met handige ritsen die je kunt openzetten zodra het kwik de hoogte ingaat. Aarzel niet om ze te gebruiken, ze hebben een verkoelend effect en voeren het lichaamsvocht af.WinddichtWist je dat de wind je koudegevoel versterkt? Bij een temperatuur van 0° en een windsnelheid van 20 km bedraagt de gevoelstemperatuur -10°. De skibroeken van Wed'ze zijn gemaakt uit winddichte materialen, die het afkoelende effect van de wind beperken door te vermijden dat de lucht in je kleding circuleert door je eigen snelheid of die van de wind.

Stevigheid

De materialen waaruit je broek gemaakt is, worden met de meeste zorg uitgekozen. Zo voorzien we al onze ski- en snowboardbroeken van kantbeschermers ter hoogte van de enkels, zodat je broek niet scheurt door contact met de staalkanten van je ski's of snowboard.

Producttest

Alle skibroeken van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden. In de sneeuw, in de koude...kortom, in alle omstandigheden die je zelf zult ervaren op de piste. Onze productontwikkelaars zien erop toe dat de broeken die ze bedenken en ontwikkelen perfect zijn aangepast aan het beoogde gebruik.

Levering

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."