Skihelmen kinderen

Skihelmen kinderen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op VIZIER
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€999
2 kleuren
Wed'ze

Ski- en snowboardhelm voor kinderen H 100

(126)
BEST BEOORDEELD
Vanaf €39,99 -37%
€2499
2 kleuren
Wed'ze

Ski- en snowboardhelm kinderen Stream 500 zwart.

(52)
ONZE BESTSELLERS
€39,99 -37%
€2499
Wed'ze

Ski- en snowboardhelm volwassenen H-FS 300 JR blauw / roze.

4 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 310 Beoordelingen in de winkels en online

  De skihelm

  Hoewel je niet verplicht bent om een helm te dragen op de piste, raden we dat toch ten zeerste aan. Bij een ongeval beperkt een skihelm het risico op een ernstig schedelletsel met meer dan 30%. Verplicht is het dus niet, maar we raden iedereen aan een skihelm op te zetten om in alle veiligheid af te dalen. En om nog beter beschermd de pistes op te gaan, draag je naast een ski-of snowboardhelm best ook een rugbeschermer. Zo beperk je extra het risico op letsels bij een val of botsing.

  Helm met ingewerkt vizier

  Een helm met ingewerkt vizier beschermt je hoofd en je gezicht. Dit soort helmen is uitgerust met een uv-werend vizier voor alle weer, ter vervanging van je skibril. Zo is zowel je zicht als je veiligheid gegarandeerd!

  Air cooling

  Air Cooling is een systeem dat de lucht geleidt om de warmte en het vocht van je skihelm naar buiten af te voeren. Dankzij de 6, 10 of 12 luchtgaten verzekeren skihelmen met Air Cooling op elk moment je comfort.

  Easy Fit

  Het Easy Fit-systeem biedt je de mogelijkheid je skihelm aan te passen aan de vorm van je hoofd, dankzij een draaiwieltje achteraan de helm dat bevestigd is aan elastieken. Zo kan je de helm tot in de puntjes verstellen, bovendien onthoudt het systeem de vorm van je hoofd, zodat je hem niet elke keer opnieuw moet aanpassen.

  Compatibiliteit met een bril op sterkte

  Skiën moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met een bril. Bij Wed'ze vind je dan ook helmen met ingewerkt vizier, handig voor mensen die liever geen skimasker over hun gewone bril zetten. Afhankelijk van het montuur passen wel niet alle modellen over je bril. Afspraak in je Decathlon-winkel om de skihelmen te passen met je bril op.

  Bewaartip

  Laat je helm eerst goed drogen voor je hem in de hoes stopt. Let er ook op dat je je skihelm altijd vervoert in een hoes, om te vermijden dat het vizier gekrast wordt.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU