Skihelmen volwassenen

Skihelmen volwassenen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op VIZIER
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€399
Wed'ze

Hoes voor ski- of snowboardhelm zwart

(21)
BEST BEOORDEELD
€1999
Wed'ze

Vizier voor ski- en snowboardhelm voor volwassenen H350 S1

(1)
ONZE BESTSELLERS
€3999
2 kleuren
Wed'ze

Ski- en snowboardhelm voor volwassenen H-FS 300

(13)
16 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.0/5 Op basis van 546 Beoordelingen in de winkels en online

   De skihelm

   Hoewel je niet verplicht bent om een helm te dragen op de piste, raden we dat toch ten zeerste aan. Bij een ongeval beperkt een skihelm het risico op een ernstig schedelletsel met meer dan 30%. Verplicht is het dus niet, maar we raden iedereen aan een skihelm op te zetten om in alle veiligheid af te dalen. En om nog beter beschermd de pistes op te gaan, draag je naast een ski-of snowboardhelm best ook een rugbeschermer. Zo beperk je extra het risico op letsels bij een val of botsing.

   Helm met ingewerkt vizier

   Een helm met ingewerkt vizier beschermt je hoofd en je gezicht. Dit soort helmen is uitgerust met een uv-werend vizier voor alle weer, ter vervanging van je skibril. Zo is zowel je zicht als je veiligheid gegarandeerd!

   Air cooling

   Air Cooling is een systeem dat de lucht geleidt om de warmte en het vocht van je skihelm naar buiten af te voeren. Dankzij de 6, 10 of 12 luchtgaten verzekeren skihelmen met Air Cooling op elk moment je comfort.

   Easy Fit

   Het Easy Fit-systeem biedt je de mogelijkheid je skihelm aan te passen aan de vorm van je hoofd, dankzij een draaiwieltje achteraan de helm dat bevestigd is aan elastieken. Zo kan je de helm tot in de puntjes verstellen, bovendien onthoudt het systeem de vorm van je hoofd, zodat je hem niet elke keer opnieuw moet aanpassen.

   Compatibiliteit met een bril op sterkte

   Skiën moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met een bril. Bij Wed'ze vind je dan ook helmen met ingewerkt vizier, handig voor mensen die liever geen skimasker over hun gewone bril zetten. Afhankelijk van het montuur passen wel niet alle modellen over je bril. Afspraak in je Decathlon-winkel om de skihelmen te passen met je bril op.

   Bewaartip

   Laat je helm eerst goed drogen voor je hem in de hoes stopt. Let er ook op dat je je skihelm altijd vervoert in een hoes, om te vermijden dat het vizier gekrast wordt.

   Levering

   Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."

   laat ze kiezen en schenk sport

   GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU