Skipakken

Skipakken Kinderen

Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
8 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 330 Beoordelingen in de winkels en online

  Hoe kies je een skipak voor je kind?

  Een skipak voor kinderen moet perfect waterdicht zijn en voldoende bewegingsvrijheid bieden. We hebben skipakken voor baby's en voor kleine en grotere kinderen. Om het juiste skipak te vinden voor je zoon of dochter, blader je door ons onlineassortiment en neem je een kijkje op de productfiche. De fiche vermeldt alle nodige informatie om een goede keuze te kunnen maken. Onze selectie bevat skipakken in elke prijsklasse. Daarnaast signaleren we de voordelen van bepaalde modellen, zoals de beste prijs-kwaliteitverhouding of de hoogste gebruikersbeoordeling.

  Eigenschappen van een skipak voor kinderen

  Het skipak is een functioneel kledingstuk. Het vervangt twee verschillende kledingstukken: deski-jas en de skibroek. De voordelen liggen voor de hand: in een paar seconden heb je het pak aan- of uitgetrokken. Dat is niet het enige pluspunt. Met een skipak elimineer je namelijk het risico dat je na een kleine uitschuiver of tijdens het ravotten met blote buik of rug in de sneeuw belandt. Bij de skipakken voor baby's loopt de ritssluiting over de volledige zijkant. Je hoeft het pak maar open te ritsen om de baby eruit te halen. Voor meer modebewuste jongeren zijn de skipakken meestal voorzien van complexere sluitingssystemen. Hier vind je ook combinaties van verschillende elementen, zoals een rits, riem en drukknopen. Skipakken voor baby's hebben vaak een lange kap. Deze beschermt de nek, de schedel en een deel van het voorhoofd. Controleer of de onderkant van de broek en de polsbanden elastisch zijn om er zeker van te zijn dat er geen lucht of sneeuw kan binnendringen.

  Een skipak en warme kleren voor je sneeuwvakantie

  Het skipak voor kinderen houdt vooral voor het vocht van regen en sneeuw buiten. Het materiaal dat wordt gebruikt om de pakken te maken heeft de dubbele eigenschap dat het waterdicht is en overtollige lichaamswarmte of zweet afvoert. Maar met een skipak alleen zul je het niet warm hebben. Combineer het met thermisch ondergoed en een trui. Deze twee kledingstukken zijn de perfecte aanvulling van een goede wintersportuitrusting: ze houden de lichaamswarmte vast en zijn ademend en laten zweet door. Andere onmisbare accessoires om aan wintersport te doen zonder ziek te worden? Je draagt best een muts, handschoenen en skisokken, en zet ook altijd je zonnebril op. Wil je dat je kinderen ten volle van hun skivakantie genieten, kies dan samen met hen het kinderskipak dat ze zullen dragen. Door je kind bij de keuze te betrekken, zal hij zijn pak met meer plezier dragen.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU