Skiverhuur

Hulp bij je keuze
De voordelen van ski's huren

MAAK HET JE GEMAKKELIJK, HUUR JE SKIMATERIAAL


Ga je voor de eerste keer skiën en weet je niet goed welk materiaal je nodig hebt? Huur je meestal skimateriaal ter plaatse om niet je eigen materiaal te moeten kopen en het voor het grootste deel van het jaar te moeten opbergen? Ons verhuur van skimateriaal is de oplossing die je zoekt. In geen tijd kun je bepalen welk materiaal bij je behoeften en niveau past, hoelang je het materiaal wilt huren en in welke DECATHLON-winkel je het wilt afhalen en terugbrengen. Van materiaal voor beginners tot de laatste technologische snufjes voor de meer ervaren skiërs ... Bij ons vind je alles wat je nodig hebt tegen geweldige prijzen.


VIJF GOEDE REDENEN OM JE SKIMATERIAAL BIJ DECATHLON TE HUREN


In zijn doelstelling om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, biedt DECATHLON je kwalitatief materiaal, advies en diensten die steeds meer op jouw wensen zijn afgestemd. Het verhuur van skimateriaal vormt hier geen uitzondering op en biedt je vijf voordelen:

  • Flexibiliteit : keuze uit een aanbod met minimale verplichtingen
  • Toegankelijkheid : kwalitatief skimateriaal vanaf € 2/dag
  • Een gerust gemoed : een allesomvattend servicepakket
  • Evolutie : je behoeften veranderen ... je materiaal ook
  • Innovatie : steeds het nieuwste skimateriaal

  • SKIMIUM: AL MEER DAN VIJFTIEN JAAR EEN TROUWE PARTNER


    Ook al is de dienst nog niet beschikbaar in België, je kunt binnenkort je skimateriaal bij DECATHLON huren (online of in je favoriete winkel) en het direct afhalen in het skioord, via onze partner Skimium.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken