Sneeuwlaarzen

Sneeuwlaarzen Dames

Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
4 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 879 Beoordelingen in de winkels en online

  Hoe kies ik mijn après-skischoenen?

  Goede skischoenen kiezen is belangrijk, maar onderschat ook het belang van je après-skischoenen niet. Na een hele dag op de piste moet je je goed voelen in comfortabele schoenen die de voet goed ondersteunen. Bij het kiezen is het belangrijkste criterium uiteraard de juiste maat, want anders zit je voet ofwel niet goed vast, ofwel zit hij gekneld. Je moet ook letten op de schoenvorm en vooral het gewicht. Het beste is een schoen die een goede stabiliteit biedt bij het lopen in de sneeuw of op het ijs en die toch weinig inspanning vergt dankzij zijn lichte gewicht.

  Comfortabel en stijlvol

  Meer nog dan skischoenen zijn après-skischoenen het accessoire waarbij je je voorkeur en fantasie het meest kunt laten meespelen. Er bestaan namelijk veel verschillende modellen, in diverse kleuren, met of zonder patroon. Sommige modellen kun je zelfs aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Ook het merk speelt mee. Zo kun je op de piste uitpakken met een bekend sportmerk, of net gaan voor een minder bekend merk dat het voordeel heeft dat het niet mainstream is, en je daarmee onderscheiden van de rest! Maar het spreekt vanzelf dat comfort het voornaamste criterium is bij de keuze van je schoenen. Het comfort van je voeten, die het zwaar te verduren krijgen tijdens een hele ochtend, middag of dag skiën op de piste of een reeks rondes op de langlaufloipes. Om het comfort van je schoenen te controleren hou je ze best enkele minuten aan alvorens ze te kopen. Inspecteer ook goed de binnenzool: materiaal, dikte, verluchting of niet ...

  De sluiting

  Er zijn verschillende sluitsystemen, elk met hun voor- en nadelen. Een ritssluiting bespaart je tijd, maar sommige mensen geven de voorkeur aan klassieke veters, die wat meer tijd vragen dan ritsen, maar vaak steviger zijn. Bovendien worden de sluitingssystemen niet altijd op dezelfde plaats op de schoen geplaatst, met gevolgen voor verschillende delen van de voet. Tot slot kan je kiezen voor schoenen van het laarstype of voor lagere schoenen. Sommige après-skischoenen zijn voorzien van noppen. Sommige schoenen zijn meer geschikt om in de sneeuw te lopen, terwijl andere meer geschikt zijn om op ijs te lopen. Al deze verschillen staan vermeld op de etiketten of in de productbeschrijvingen, maar aarzel niet om advies te vragen aan onze gespecialiseerde verkopers in de winkel of online.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU