Thermisch ondergoed

Thermisch Ondergoed Kinderen

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
21 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 1775 Beoordelingen in de winkels en online

  Hoe kies je je thermisch ondergoed voor het skiën?

  De belangrijkste functie van thermisch ondergoed is de lichaamswarmte behouden tijdens de sportbeoefening, zonder een sauna-effect te veroorzaken. De stof moet daarom ademend zijn, zodat overtollige warmte en vooral zweet snel wordt afgevoerd. Hoewel het zelden zichtbaar en een functioneel kledingstuk is, neemt ook thermisch ondergoed trendy ontwerpen over. Enkele tips om de juiste keuze te maken.

  De specifieke eigenschappen van ons thermisch skiondergoed.

  Als je naar de bergen gaat en buitensporten beoefent zoals skiën, bergbeklimmen, wandelen of bobsleeën, is het belangrijk om goed bedekt te zijn. Dat wil zeggen dat je het warm hebt wanneer het koud is en dat je het niet té warm hebt wanneer het warm is. De textuur van het ondergoed moet de lichaamswarmte vasthouden, maar ook het zweet doorlaten. Op deze manier is noch het lichaam, noch de kleding vochtig, en vermijd je een koudegevoel. Want wanneer zweet de stof doordringt, duurt het niet lang voor het vocht afkoelt en dit geeft een ijzige sensatie. De kledingtechnologie is de laatste decennia sterk geëvolueerd. Dat heeft vernuftige vondsten opgeleverd. Zo is sommig thermisch ondergoed omkeerbaar. Eén kant is effen, terwijl de andere geruwd is. Zo heb je een warm of koud kledingstuk naargelang de kant. Je kiest dan zelf aan welke kant je het kledingstuk wilt dragen in functie van de weersomstandigheden en de activiteit. Bovenaan kan het ondergoed een ronde kraag of een rolkraag hebben en min of meer breed zijn. Het ondergoed is er in effen, tweekleurige of veelkleurige uitvoering. Thuis kun je het gewoon als een sportshirt dragen.

  Een thermische onderbroek voor in de bergen

  De lange onderbroek is ondergoed dat de benen warm houdt. Hij heeft isolerende eigenschappen en is ademend. Hier is de elasticiteit van de stof essentieel, omdat het de sporter in staat stelt zich vrij te bewegen bij elke activiteit, zelfs in extreme situaties. Maar thermisch ondergoed is maar een van de beschermingen die ons lichaam nodig heeft. Skitruien en -jassen zijn onmisbare kledingstukken binnen de skiuitrusting. Elk van deze stukken draagt bij tot je bescherming tegen de koude. De trui werkt isolerend, terwijl de ski-jas de wind tegenhoudt en waterdicht is. We hebben een groot aanbod aan thermisch ondergoed. Nauw aansluitend of wijd, en in allerlei kleuren. Om je tijd te besparen, signaleren we de producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en de producten met de hoogste score van gebruikers.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU