Truien

Skipullies

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
ECODESIGN
Wandelfleece voor kinderen MH150 paars 2-6 jaar
€1000
2 models available
QUECHUA Wandelfleece voor kinderen MH150 paars 2-6 jaar (141) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
ECODESIGN
Wandelfleecejack voor kinderen MH100 paars 2-6 jaar
€600
Tenno Mens Fleece - Trui - zwart - heren - Pisteskiën
€3795
Tenno Men Fleece - Trui - donkerblauw - heren - Pisteskiën
€3795
Misma Women Fleece - Trui - olijfgroen - dames - Pisteskiën
€3795
Misma Women Fleece - Trui - donkergroen - dames - Pisteskiën
€3795
Tenno_JR Boys Fleece - Trui - geel - heren - Pisteskiën
€3295
G Riri Jr Full Zip Top - Trui - wit - heren - Pisteskiën
€5795
Terni_JR Boys Fleece - Trui - zwart - heren - Pisteskiën
€3795
W Original Crew - Trui - donkerblauw - dames - Pisteskiën
€10000
M Rider Zip Jacket - Trui - zwart - heren - Pisteskiën
€12500
B Perfect 21 Td 1_4 Zip Top - Trui - geel - heren - Pisteskiën
€3295
G Mute 21 Td 1_4 Zip Top - Trui - roze - heren - Pisteskiën
€3295
Genivieve - Trui - zwart - dames - Pisteskiën
€16900
B Willowy Jr 1_4 Zip Top - Trui - groen - heren - Pisteskiën
€3795
Tenno Boys Fleece - Trui - donkerblauw - heren - Pisteskiën
€3295
Fire Ice Pascal - Trui - donkergroen - heren - Pisteskiën
€11990
4.6/5 Op basis van 2669 Beoordelingen in de winkels en online

Hoe kies je een skitrui of ondershirt?

Skitruien zijn onmisbare kledij voor de skiër of snowboarder. Samen met het thermisch ondergoed en de ski-jas zorgen ze ervoor dat je geen lichaamswarmte verliest en houden ze de koude buitenlicht tegen. Er is een divers aanbod aan skitruien en pullies. Zowel qua materiaal als qua model en kleuren is er veel keuze. Ook de prijzen lopen uiteen. Wij bieden je een compleet assortiment, van het meest economische model tot de meest geavanceerde skitruien, en vertellen welke criteria je bij het kiezen in overweging moet nemen.

Gebruikte materialen en hun eigenschappen

De skitrui is een technisch kledingstuk. Hij is samengesteld uit verschillende materialen in functie van diverse eigenschappen. Zo zijn skitruien bedoeld om de warmte vast te houden, vocht af te voeren, een zekere elasticiteit te hebben of zacht aan te voelen. De truien kunnen dus gemaakt worden van natuurlijke materialen zoals wol of katoen, maar ook van industriële materialen zoals polyester, elastaan of acryl. De samenstelling zal verschillen naargelang het deel van de trui. De inzetstukken in de rug, kragen met kap en polsbanden hebben verschillende functies die een andere samenstelling vereisen: een kap moet in de eerste plaats waterdicht zijn, terwijl een polsband vooral elastisch moet zijn. Door een juiste balans te zoeken tussen twee of drie materialen creëren de ontwerpers van skikledij truien die de beste prestaties leveren. In ons aanbod zitten ook truien met ritssluiting. Deze lijken dan al meer op een vest. Een praktische nieuwigheid die zeer in trek is: mouwen met duimlus om alle koude lucht buiten te houden.

Kleuren en modellen

De skitrui bestaat in tal van modellen. Klassiek, sportief of excentriek, sober of kleurrijk. Rood, grijs, blauw, zwart en wit zijn kleuren die veel terugkomen. Ze kunnen alleen of, wat vaker het geval is, in combinatie worden gebruikt. De mouwen zijn dan bijvoorbeeld blauw terwijl de romp rood is, of omgekeerd. Qua snit onderscheiden de modellen zich door de lengte van de trui, de vorm van de kraag en de vorm van de polsbanden. De kraag is simpel. Je zet hem recht of laat hem neer. Veel skitruien hebben evenwel een kraag met kap. Die kap is intrekbaar; je kunt ze in de kraag laten verdwijnen wanneer de zon schijnt.

Een overweldigend keuzeaanbod dus. Het kan moeilijk zijn om te kiezen. Neem in dat geval gerust de twee of drie truien mee die je het meest bevallen. Volg onze tips met betrekking tot 'Eerste technische prijs' of 'Tijdelijke selectie'. Zij tonen je de beste keuzes in termen van prestaties of prijs-kwaliteitverhouding.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken