Easybreath

Snorkeling easybreath

Welke Easybreath?


Ontdek jouw maat
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€25,00 -20%
€2000
product.listing.models.
Subea

Snorkelmasker Easybreath blauw

(4187)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2500
2 kleuren
Subea

Snorkelmasker voor kinderen (6-10 jaar / maat XS) Easybreath oranje

(807)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€250
Subea

Strap cyaan voor Easybreath-masker


 
14 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 5265 Beoordelingen in de winkels en online

  HET EASYBREATH-MASKER: EEN INNOVATIE VAN SUBEA/TRIBORD BIJ DECATHLON!

  Je bent gefascineerd door de onderwaterwereld, maar je voelt je niet zo op je gemak met een masker en een snorkel?Overwin je schrik met het Easybreath-masker, een echte innovatie op snorkelgebied. Dit volgelaatmasker van Decathlon is uitermate geschikt om de onderwaterwereld te ontdekken. Wat er zo specifiek aan is? Zijn vorm! Dit snorkelmasker bedekt je volledige gezicht en geeft je zo een panoramisch gezichtsveld met 180°-effect. Zo hoef je niks van het spektakel te missen als je de zeebodem afspeurt op zoek naar vissen, algen of inktvissen! Nog een belangrijk kenmerk: zijn exclusief concept van luchtcirculatie vermijdt aandampen. Zo kun je nog beter onder water zien. Belangrijk: het Easybreath-snorkelmasker is evenwel niet geschikt om diep mee te duiken, en wel om twee redenen: je kunt onmogelijk het Valsalva-maneuver uitvoeren, omdat je omwille van het glas niet bij je neus kunt; het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath is veel groter dan in een gewone duikbril.


  EASYBREATH: EEN VOLGELAATMASKER MET VEEL PLUSPUNTEN

  Wil je deze zomer de zeebodem observeren en starten met snorkelen? Het Easybreath-masker is de ideale bondgenoot voor beginners. Door zijn unieke vorm kun je in het water op een natuurlijke manier blijven ademen, door je neus en mond. Zo kunnen snorkelaars die zich niet zo comfortabel voelen met een snorkel hun angst onder het wateroppervlak overwinnen. Zelfs als er golven zijn! Het dry-topsysteem vermijdt dat er water langs boven in de snorkel komt.


  DE JUISTE MAAT MAAKT HET EASYBREATH-MASKER WATERDICHT TIJDENS HET SNORKELEN

  De juiste maat kiezen voor je snorkelmasker is niet alleen belangrijk voor je comfort, maar ook voor een goede waterdichtheid. Het Easybreath-masker bestaat in twee maten (S/M en M/L) zodat het geschikt is voor 90% van alle gelaatsvormen. Als je een snorkeltochtje met het gezin wil maken, is het ook goed om weten dat kinderen het Easybreath-masker kunnen gebruiken vanaf 10 jaar. Zijn jullie allemaal klaar? Voor je vertrekt kun je nog je GoPro-camera op je Easybreath-masker bevestigen. Zo kun je je ontdekkingen filmen en achteraf delen met anderen!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU