Sets

Snorkelsets

Om te snorkelen heb je een masker, een snorkel en vinnen nodig. Ontdek onze snorkelsets met daarin alle nodige uitrusting.
13 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 601 Beoordelingen in de winkels en online

  DE SET MET VINNEN, MASKER EN SNORKEL BIJ DECATHLON: 3-IN-1 OM TE STARTEN MET SNORKELEN!

  Deze set is ontworpen om het je makkelijk te maken als je je wil uitrusten voor je eerste ontdekkingstochtjes. De set bevat alle basisuitrusting voor de snorkelaar.Deze snorkelset is aangepast aan je niveau en aantrekkelijk geprijsd: daarom valt hij vooral in de smaak bij beginnende en occasionele snorkelaars die de onderwaterwereld willen verkennen. Snorkelset maakt het ook makkelijker om je uitrusting te kiezen: masker, vinnen en snorkel hebben dezelfde maat en kwaliteit. Decathlon wil het ontdekken van de onderwaterfauna en -flora toegankelijk maken voor het hele gezin. Daarom heeft het speciaal voor kinderen sets ontwikkeld met vinnen, masker en snorkel die aangepast zijn aan hun lichaamsbouw! Deze sets worden geleverd in een handige draagtas. Zo kun je je uitrusting makkelijk meenemen in de auto en op het strand!


  IN DE SNORKELSET ZITTEN EEN MASKER EN EEN SNORKEL…

  Het snorkelmasker moet goed aansluiten op je gezicht om goed waterdicht te zijn. Zo heb je ook een comfortabel zicht onder water. Om het juiste masker te kiezen van je set met vinnen, masker en snorkel, let je best ook op volgende zaken: de grootte van het gezichtsveld, het type mantel, de kwaliteit van het glas en het soort band. Elk detail is belangrijk!snorkelingEen snorkel is ook essentieel. Je ademt ermee in het water terwijl je urenlang de vissen en de zeebodem observeert. Om er een te kiezen, kijk je goed naar de snorkel van je set met vinnen, masker en snorkel: afhankelijk van het model kan hij uitgerust zijn met een 'dry-top' om te vermijden dat er water in je snorkel loopt, of met een waterloosventiel om het water uit je snorkel af te voeren nadat je onder water bent geweest.


  … EN VINNEN OM JE SNORKELUITRUSTING COMPLEET TE MAKEN!

  De vinnen maken samen met de snorkel en het masker de snorkelset compleet. Ze laten toe om je snel en vlot in het water voort te bewegen. Zo zijn ze een welkome hulp om een kreek of rotsen voor de kust te bereiken. Bekijk ze goed: het blad van je vinnen bepaalt hun kracht. Om te snorkelen kies je best soepele en lichte vinnen. Beginners zijn beter af met vinnen met een kort en soepel blad. Deze zijn weliswaar minder krachtig, maar ook minder vermoeiend!