Snowboardmateriaal

Snowboardmateriaal
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
Prijs
Ingedeeld naar
Merk
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€195
Wed'ze

Zakje voor ski- en snowboardbril grijs - P

(26)
BEST BEOORDEELD
€499
Vola

Krabber plexi 3 mm Vola

(2)
46 Producten
4.5/5 Op basis van 198 Beoordelingen in de winkels en online

Snowboardmateriaal

Trek je ook dit jaar weer op wintersport? Dan is het juiste snowboardmateriaal een must! Om optimaal te genieten van de pistes op je snowboard, besteed je vooraf best wat tijd aan de keuze van je materiaal. Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan snowboards, bindingen en boots voor kinderen, dames en heren, zodat je met kwaliteitsvolle uitrusting naar de bergen trekt.

Er is meer dan je snowboard

Je hebt een snowboardtrip gepland met je kinderen of vrienden? Dan is je materiaal uiteraard van cruciaal belang. Zo moet het snowboard van je kind op maat zijn van zijn lengte, lichaamsbouw en niveau. Maar je uitrusting is meer dan enkel een snowboard. Ook goede boots en bindingen zijn onmisbaar om te genieten op de piste. Je snowboardboots moeten comfortabel zitten en in een handomdraai verstelbaar zijn. Ze zijn de laatste tijd ook enorm geëvolueerd, zodat je in elke prijsklasse zeker je gading vindt. Van beginner tot gevorderde, van freerider tot freestyler, bij Decathlon vind je ongetwijfeld de boots die je nodig hebt in de snowboardafdeling. En naargelang het model schoenen kies je best voor een wat smallere of bredere binding. Net zoals een snowboard trouwens, dat al dan niet wide moet zijn afhankelijk van je schoenmaat.

Een ruime keuze aan snowboards

Bij Decathlon vind je een uitgebreid assortiment snowboards. Onze verkopers zijn experts in hun vakgebied. Zo kunnen ze je optimaal bijstaan en adviseren bij de keuze van je materiaal, zodat je uitrusting helemaal op maat is van je lichaamsbouw, niveau of stijl. Van kinderen tot volwassenen, van snowboards voor heren of dames, voor freeride, freestyle of gewoon voor de piste... bij ons vind je probleemloos een product om eindeloos te genieten.

Hulp nodig om je snowboardmateriaal te kiezen?

Je twijfelt nog, of je weet gewoon niet wat te kiezen? Geen nood, raadpleeg gerust onze vele adviespagina's. Je ontdekt er bijvoorbeeld hoe je een snowboard kiest voor je kind of hoe je de juiste snowboardboots vindt. Boarders die hun materiaal al hebben kunnen er terecht voor tips over het onderhoud van hun snowboard bijvoorbeeld. Je snowboard prepareren is immers een cruciale stap om langer genot te hebben van je snowboardmateriaal.Bescherming en onderhoud van je snowboardHet is enorm belangrijk dat je het belag van je snowboard goed beschermt en het glijvermogen onderhoudt met aangepaste wax, bij voorkeur warm aangebracht. Onze bekwame technici staan voor je klaar met raad en daad.

Levering:

Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je betaalt ook veilig online en krijgt een uitstekende dienstverlening na verkoop."