Bindingen

Snowboardbindingen

Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Type
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€4000
Wedze

Snowboardbindingen voor kinderen Faky 100 zwart/geel/blauw

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€4500
Wedze

Snowboardbindingen voor kinderen Faky 300 zwart/wit/geel

(3)

 
ONZE BESTSELLER
€8000
Wedze

Snowboardbindingen voor heren piste/off-piste All Road 500 groen/grijs/zwart


 
9 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  3.0/5 Op basis van 15 Beoordelingen in de winkels en online

  Bindingen voor ski's en snowboards voor zoveel mogelijk plezier op de piste

  Voor de snowboard hebben we twee soorten bindingen. Klassieke bindingen bestaande uit een enkel- en een teenstrap. En dan de zogenaamde snelbindingen met achter- of zij-instap, met als groot voordeel dat ze de gewenste spanning onthouden. We hebben bindingen in alle maten, voor volwassenen en kinderen, aangepast aan je niveau en je ervaring als snowboarder, zowel voor beginners als voor doorwinterde snowboarders. We hebben ook bindingen op maat voor poedersneeuw en off-piste die kracht en flexibiliteit combineren.

  Complete en hoogwaardige ski- en snowboardbindingen

  De grote kracht van onze bindingen is in de eerste plaats dat ze zich aanpassen aan de bewegingen van je voeten zodat je soepel kunt glijden terwijl je enkels goed vastzitten. Het materiaal bestaat meestal uit polyamide, dat goed bestand is tegen de veranderingen van richting. EVA-schuim in de hielen en tenen biedt je voeten extra comfort om blaren te voorkomen en spiervermoeidheid tegen te gaan. Bij de klassieke snowboardbindingen met straps zorgt staal voor extra stabiliteit en stevigheid. Onze bindingen voor volwassenen zijn over het algemeen beschikbaar in de maten M (37-42) tot XL (45-50). Voor kinderen zijn de bindingen vooral gericht op makkelijk aan- en uittrekken en beschikbaar van maat 34 tot 38.

  Onmisbare accessoires voor skibindingen

  Om ervoor te zorgen dat een ski- of snowboardbinding veiligheid garandeert voor het afdalen van de piste, bieden wij gereedschapssets en schroevendraaiers aan om je bindingen voor elke sessie aan te spannen. Een ritueel dat je zeker bij snowboards niet mag overslaan, omdat de bindingen daar nog veel meer op de proef gesteld worden dan bij ski's. We hebben ook schroeven- en ringensets om je bindingen te herstellen. Tot slot kun je je snowboardcomfort nog verhogen met onze zelfklevende antislippads die ervoor zorgen dat je boots beter vastzitten op je board, vooral wanneer je een skilift neemt.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU