Snowboardjassen voor dames

Snowboardjassen Dames

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.7/5 Op basis van 40 Beoordelingen in de winkels en online

Snowboardjassen: onmisbaar in de winter

Liefhebbers van wintersporten kunnen zich beter al voorbereiden op het komende seizoen! Het winterseizoen is dé tijd van het jaar voor snowboarden en andere populaire glijsporten. Maar de winter is niet alleen synoniem voor skivakanties met vrienden en een glas lekkere glühwein op een bergtop, maar ook voor lage temperaturen, sneeuwval en ongemak als je niet goed uitgerust bent. Om de nadelen die het koude seizoen met zich meebrengt het hoofd te bieden, biedt Decathlon je een collectie snowboardjassen aan.

Hoe kies je de juiste snowboardjas?

Niet alleen de keuze van je boots, snowboard en broek is belangrijk, de jas is zowat het voornaamste kledingstuk voor het beoefenen van je favoriete sport. Kies je jas dan ook goed uit. Dit zijn de criteria waarmee je rekening moet houden. Het eerste is het ontwerp. Het spreekt vanzelf dat je het leuk moet vinden! Het is de bedoeling dat je de snowboardjas van je dromen vindt, een jas waarin je je graag laat zien en die past bij de stijl van de rest van je winterkleding. Dan zijn er de technische eigenschappen van de jas. Omdat snowboarden zich afspeelt in de sneeuw, moet je kleding aan verschillende criteria voldoen om comfort en bescherming te bieden. De snit moet comfortabel aanvoelen en volledige bewegingsvrijheid geven. Voel je vrij om onze verschillende modellen uit te proberen om de jas te vinden waarin je je het best voelt.

Ook het gebruikte materiaal speelt een rol. Het maakt de jas bestand tegen lage tot extreem lage temperaturen. Vind de jas die geschikt is voor de verschillende plaatsen waar je je sport wilt beoefenen en die je de beste waterdichtheid biedt om bestand te zijn tegen mogelijke sneeuwval. Ook het ademend vermogen is een belangrijke factor. Kies een snowboardjas die transpiratie goed afvoert zodat je je er de hele dag goed in voelt. Let ook op de mate van aanpasbaarheid van de jas. Zo kun je bij sommige jassen de sneeuwvanger en de mouwen aanspannen, de kap verstellen en de jas in de machine wassen. Soms is er zelfs een opening voorzien voor oortjes ...

Doe er je voordeel mee!

Heb je eenmaal de ideale jas in ons assortiment gevonden, dan hoef je hem alleen nog aan te trekken en ten volle te genieten van je vakantie zonder je zorgen te maken over iets anders dan je ski- of snowboardplezier!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken