Sportief wandelen

Category image
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
FREQUENTIE
WEERSOMSTANDIGHEDEN
Maat
Prijs
Ingedeeld naar
Merk
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€999
3 kleuren
Newfeel

Kindersneakers Actiwalk 100

(198)
BEST BEOORDEELD
€2999
Adidas

Kindersneakers Fastwalk veters zwart/roze

(1)
253 Producten
€399

€1299

€1499

EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€495

Dit product is niet online verkrijgbaar.

EERSTE TECHNISCHE PRIJS
2 kleuren
€299

EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€299
Kalenji

Wasnet

(41)

VERLAAGDE PRIJS
€499

Dit product is niet online verkrijgbaar.

€1499

€699

€2999

€1799

€2999

VERLAAGDE PRIJS
€3999

€2999

€2499

€3499

€1999

VERLAAGDE PRIJS
€4999

€799

EINDEREEKS
€2499

VERLAAGDE PRIJS
€999

VERLAAGDE PRIJS
€5499

EINDEREEKS
€1999

€1999

VERLAAGDE PRIJS
€2999

VERLAAGDE PRIJS
€2999

EINDEREEKS
€49,99 -29%
€3500

€999

VERLAAGDE PRIJS
3 kleuren
€1499

VERLAAGDE PRIJS
€2999

€2499

€2999

VERLAAGDE PRIJS
€4999

VERLAAGDE PRIJS
€2499

VERLAAGDE PRIJS
€4499

€3999

VERLAAGDE PRIJS
€4999

EINDEREEKS
€3499

EINDEREEKS
€49,99 -9%
€4500

VERLAAGDE PRIJS
€5499

4.5/5 Op basis van 15591 Beoordelingen in de winkels en online

Een goede uitrusting voor de actieve wandelaar, een toegankelijke en complete sport

Ongeacht je conditie en ervaring is sportief wandelen zeker iets voor jou. Decathlon heeft sportieve wandelsneakers voor elke leeftijd. Ze zitten goed, kunnen tegen een stootje en stralen vrouwelijkheid uit. Om je goed te voelen, moet je immers kiezen voor goede sportieve wandeluitrusting, die je gewrichten en spieren goed ondersteunt.


De voordelen van schoenen die geschikt zijn voor actieve wandelaar

Bij Decathlon vind je tal van goede, sportieve sneakers voor vrouwen. De verschillende modellen gaan lang mee en zijn tegen alles bestand, en zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden. Je kan kiezen voor een uitgesproken sportief model maar er zijn ook schoenen die meer aansluiten bij de klassieke mode, zoals de sportieve sneakers van Newfeel. Dankzij de innoverende materialen zitten ze altijd goed. Je voeten kunnen ademen en tegelijk blijven ze altijd droog. Je zal nergens zoveel plezier aan beleven als aan een sportieve wandeling. Hoe kies je een paar sportieve sneakers voor vrouwen? Sommige modellen lijken op ballerina's: ze zijn ideaal bij mooi weer of voor polyvalent gebruik, als je na een sportieve wandeling bijvoorbeeld op stap wil gaan met vriendinnen. Andere schoenen, zoals de sportieve damessneakers van Nike houden het bij een meer klassieke lijn in het sportieve segment. Elk merk gebruikt zijn logo en zijn kennis van zaken op zijn eigen unieke manier. Bij Decathlon is het dus niet moeilijk om een schoen te vinden die past bij je voet. Om je outfit te vervolledigen, zijn wandelkledij voor dames, voor heren, voor kinderen en een goede wandelrugzak nuttig om altijd iets te drinken en te eten bij te hebben, en om je te beschermen tegen de weersomstandigheden.


Optimaal comfort met sportieve sneakers

Actief wandelen is uitstekend voor de gezondheid, zeker als je het dagelijks doet. Kenners zijn het erover eens: wandelen is ideaal om af te vallen, weer in vorm te komen of je lijn te verstrakken. Iedereen kan sportief wandelen, er staat geen leeftijd op! Onze sportieve sneakers voor jongens en meisjes voldoen aan alle eisen van de ouders. Ontdek alle onze sportieve sneakers voor kinderen, speciaal ontworpen zijn om te wandelen en voor sport op school.


Kies voor de schokdemping, de soepelheid en de mooie lijn van sportieve sneakers

Bij het kiezen van sportieve herensneakers zijn twee criteria van groot belang: de schokdemping en de soepelheid. Schokdemping is essentieel om de belasting op te vangen wanneer de hak de grond raakt. Een sportieve sneaker voor mannen met goede schokdemping geeft een aangenaam gevoel en is goed voor je gewrichten en je rug. Daarnaast is de buigzaamheid van het geraamte belangrijk om de voetafrol te vergemakkelijken. Je kan je bij je keuze ook laten leiden door andere kenmerken: de grip, het ademend vermogen maar ook de levensduur van de schoen, vooral als je vaak en intensief wandelt. Ongeacht hun niveau zullen sportievelingen vallen voor de modellen van Decathlon, beschikbaar in verschillende kleuren en vormen.


Geschikte wandelschoenen kiezen in functie van het seizoen

In de afdeling sportieve herensneakers bij Decathlon kan je je paar schoenen kiezen in functie van het weer. Het is inderdaad belangrijk om te zorgen voor sportieve wandelsneakers die aangepast zijn aan de gemiddelde temperaturen. In de winter zijn gevoerde of dubbel gevoerde schoenen ideaal om je voet warm te houden en toch het zelfde comfort te bieden. Bij mooi weer kies je best voor schoenen met ademend vermogen en die zweet afvoeren. Bij Decathlon vind je ook alle accessoires die je nodig hebt om sportief te kunnen wandelen: sokken, handschoenen, mutsen, petten, waterzak...