Sportief wandelen heren

Heren
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op FREQUENTIE
Filteren op WEERSOMSTANDIGHEDEN
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€300
5 kleuren
Newfeel

Kindersokken SK 500 Fresh voor sportief wandelen

(14)
BEST BEOORDEELD
€400
Newfeel

Sokken Halfhoog 900 voor sportief wandelen en nordic walking

(124)
ONZE BESTSELLERS
Vanaf
€349
5 kleuren
Kalenji

Ademende herenboxershort voor hardlopen Pruisisch

(1249)
86 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 10882 Beoordelingen in de winkels en online

  Een goede uitrusting voor de actieve wandelaar, een toegankelijke en complete sport

  Ongeacht je conditie en ervaring is sportief wandelen zeker iets voor jou. Decathlon heeft sportieve wandelsneakers voor elke leeftijd. Ze zitten goed, kunnen tegen een stootje en stralen vrouwelijkheid uit. Om je goed te voelen, moet je immers kiezen voor goede sportieve wandeluitrusting, die je gewrichten en spieren goed ondersteunt.


  De voordelen van schoenen die geschikt zijn voor actieve wandelaar

  Bij Decathlon vind je tal van goede, sportieve sneakers voor vrouwen. De verschillende modellen gaan lang mee en zijn tegen alles bestand, en zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden. Je kan kiezen voor een uitgesproken sportief model maar er zijn ook schoenen die meer aansluiten bij de klassieke mode, zoals de sportieve sneakers van Newfeel. Dankzij de innoverende materialen zitten ze altijd goed. Je voeten kunnen ademen en tegelijk blijven ze altijd droog. Je zal nergens zoveel plezier aan beleven als aan een sportieve wandeling. Hoe kies je een paar sportieve sneakers voor vrouwen? Sommige modellen lijken op ballerina's: ze zijn ideaal bij mooi weer of voor polyvalent gebruik, als je na een sportieve wandeling bijvoorbeeld op stap wil gaan met vriendinnen. Andere schoenen, zoals de sportieve damessneakers van Nike houden het bij een meer klassieke lijn in het sportieve segment. Elk merk gebruikt zijn logo en zijn kennis van zaken op zijn eigen unieke manier. Bij Decathlon is het dus niet moeilijk om een schoen te vinden die past bij je voet. Om je outfit te vervolledigen, zijn wandelkledij voor dames, voor heren, voor kinderen en een goede wandelrugzak nuttig om altijd iets te drinken en te eten bij te hebben, en om je te beschermen tegen de weersomstandigheden.


  Optimaal comfort met sportieve sneakers

  Actief wandelen is uitstekend voor de gezondheid, zeker als je het dagelijks doet. Kenners zijn het erover eens: wandelen is ideaal om af te vallen, weer in vorm te komen of je lijn te verstrakken. Iedereen kan sportief wandelen, er staat geen leeftijd op! Onze sportieve sneakers voor jongens en meisjes voldoen aan alle eisen van de ouders. Ontdek alle onze sportieve sneakers voor kinderen, speciaal ontworpen zijn om te wandelen en voor sport op school.


  Kies voor de schokdemping, de soepelheid en de mooie lijn van sportieve sneakers

  Bij het kiezen van sportieve herensneakers zijn twee criteria van groot belang: de schokdemping en de soepelheid. Schokdemping is essentieel om de belasting op te vangen wanneer de hak de grond raakt. Een sportieve sneaker voor mannen met goede schokdemping geeft een aangenaam gevoel en is goed voor je gewrichten en je rug. Daarnaast is de buigzaamheid van het geraamte belangrijk om de voetafrol te vergemakkelijken. Je kan je bij je keuze ook laten leiden door andere kenmerken: de grip, het ademend vermogen maar ook de levensduur van de schoen, vooral als je vaak en intensief wandelt. Ongeacht hun niveau zullen sportievelingen vallen voor de modellen van Decathlon, beschikbaar in verschillende kleuren en vormen.


  Geschikte wandelschoenen kiezen in functie van het seizoen

  In de afdeling sportieve herensneakers bij Decathlon kan je je paar schoenen kiezen in functie van het weer. Het is inderdaad belangrijk om te zorgen voor sportieve wandelsneakers die aangepast zijn aan de gemiddelde temperaturen. In de winter zijn gevoerde of dubbel gevoerde schoenen ideaal om je voet warm te houden en toch het zelfde comfort te bieden. Bij mooi weer kies je best voor schoenen met ademend vermogen en die zweet afvoeren. Bij Decathlon vind je ook alle accessoires die je nodig hebt om sportief te kunnen wandelen: sokken, handschoenen, mutsen, petten, waterzak...

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU