Uitrusting

Stand-up paddle uitrusting

Al het materiaal dat je nodig hebt om aan stand-up paddle surfing te doen! Peddels, zwemvesten, pompen, waterdichte tassen, bussen en zakjes voor GSM!

EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
product.listing.models.
Itiwit

Waterdichte duffle bag 5 l groen

(91)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEORDEELD
€1500
Tribord

Zwemvest BA 50 N rood voor kajak, stand-up paddling, zwaardboot

(237)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
KEUZE VAN ONS TEAM
€9000
Itiwit

Verstelbare sup-peddel 500 carbon shaft 170-210 cm

(28)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
33 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 2169 Beoordelingen in de winkels en online

  Decathlon biedt je alle nodige uitrusting voor stand-up paddle

  Stand-up paddle wint steeds meer aan populariteit onder de watersporten. Decathlon heeft dan ook een uitgebreid gamma accessoires klaar voor stand-up paddle, zodat je deze sport in alle omstandigheden kunt beoefenen voor een slanker figuur, een beter evenwicht en sterkere spieren!


  Waarom onze accessoires voor stand-up paddle gebruiken?

  Stand-up paddle is een boeiende sport die volop aan populariteit wint, maar die tevens hoogwaardig materiaal vereist: je uitrusting kan het immers zwaar te verduren krijgen in sterke stroming en op golven. Net daarom biedt Decathlon je niet alleen basismateriaal voor stand-up paddle aan, zoals SUP-boards, maar ook het nodige materiaal om je te beschermen. Decathlon denkt steeds aan het plezier en welzijn van zijn klanten en biedt je zowel materiaal voor stand-up paddle aan als aangepaste kleding zoals wetsuits.


  Uitgebreide keuze aan accessoires voor stand-up paddle

  Decathlon heeft oog voor je comfort en veiligheid, en stelde een uitgebreid gamma accessoires voor stand-up paddle samen. Uiteraard vind je bij ons ook boards. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je een model op jouw maat vindt: je kunt kiezen voor een klassiek board of voor een opblaasbaar board, ideaal voor beginners en recreatieve suppers en verkrijgbaar onder het merk Itiwit of Bic Sport. We verkopen ook peddels met verstelbare lengte. Maar dat is nog niet alles! Decathlon heeft ook tal van andere accessoires voor stand-up paddle zoals pompen voor opblaasbare boards of drijfvesten.