Harde SUP

Harde SUP boards

Een hardshell supboard is breed en stabiel en helpt je om beter te leren suppen, doordat je snel voelt hoe het board reageert wanneer je over het water glijdt. Ontdek ons assortiment hardshell touring supboards!

Terug naar paginalijst
Filteren op Sportoefeningen
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€70000
Itiwit

Hard wave supboard 500 / 8'8 rood 122 l

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€68000
Bic

HARD SUPBOARD CROSS TOUGH 11' - 260 l

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€70000
Itiwit

Hard wave supboard 500 / 8'8 rood 122 l

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
5 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)

  De hardshell supboards van ITIWIT: ontdek een ruim assortiment bij Decathlon


  Je staat op het punt een supboard aan te schaffen? Kies voor een hardshell model als je de voorkeur geeft aan stabiliteit en robuustheid, op voorwaarde dat je over voldoende plek beschikt om het op te bergen. Voor de aankoop moet je rekening houden met verschillende criteria: de maat en de shape van het supboard: twee parameters die een invloed hebben op het gedrag van het board en dus op de wendbaarheid ervan; het volume en de breedte van het supboard: twee elementen die bepalend zijn voor de stabiliteit van een hardshell supboard, – je gewicht: een ander criterium waar je rekening mee moet houden als je een hardshell supboard van IITIWIT kiest.


  Een hardshell toer-supboard voor beginners

  Het hardshell toer-supboard voor beginners is gemakkelijk te besturen. Dit hardshell supboard is breed en stabiel en geschikt om vorderingen te maken in het suppen, doordat je snel voelt hoe het board reageert wanneer je over het water glijdt. Een belangrijk detail dat helpt om gemotiveerd te blijven wanneer je leert suppen! Met een EPS kern, een sandwichconstructie van epoxy en glasvezel en een houten fineerlaag is het hardshell supboard van ITIWIT de robuuste metgezel van beginnende suppers!


  Een hardshell toer-supboard voor halfgevorderden

  Je bent al helemaal in de ban van het suppen en (bijna) het hele jaar door op het water te vinden? Dan kun je overwegen om stand up paddle kleding aan te schaffen voor de winter en kun je ook een board met een andere shape kiezen, die beter aansluit op je nieuwe niveau. Halfgevorderden, gevorderden en wave suppers zullen doorgaans overstappen op een kleiner supboard met een meer uitgesproken profiel, dat beter door het water snijdt voor verre tochten en ook sneller gaat, perfect dus voor wedstrijden of om te surfen op de golven.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU