Opblaasbare SUP

Opblaasbare SUP boards

Ontdek de opblaasbare supboards: dit type board pomp je in een paar minuten op, aan zee, bij een meer of rivier. Ontdek ons assortiment opblaasbare touring supboards!

Terug naar paginalijst
Filteren op Sportoefeningen
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€30000
Itiwit

Opblaasbaar supboard voor tochten beginners 10 feet groen


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
KEUZE VAN ONS TEAM
€30000
product.listing.models.
Itiwit

Opblaasbaar supboard voor tochten beginners 10 feet rood

(74)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
12 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 449 Beoordelingen in de winkels en online

  Het opblaasbaar supboard van ITIWIT, een innovatie die je kunt ontdekken bij Decathlon


  Je zou graag weten hoe het voelt om over het water te glijden met een stand-up paddle, maar je twijfelt nog omdat het materiaal toch wel wat plaats inneemt? Aarzel niet langer en ontdek het gemak van een opblaasbaar supboard: dit type board pomp je in een paar minuten op, aan zee, bij een meer of rivier. En na afloop laat je de lucht eruit en stop je het gewoon in de meegeleverde rugzak. Ongelooflijk handig om te vervoeren in de koffer van je auto en op te bergen in je garage, of zelfs in een kast! Dit maakt het opblaasbaar toer-supboard ideaal voor beginners die af en toe willen suppen (op vakantie met het gezin, in de zomer tochten maken op je eentje enz.). Maar ook gevorderde suppers zullen gecharmeerd zijn door dit board, het biedt hen de vrijheid om overal te gaan suppen — op een meer, op zee, op een rustige rivier… – met een rugzak als enige bagage.


  ITIWIT: van opblaasbaar toer-supboard tot opblaasbaar race-supboard

  Wanneer je een opblaasbaar supboard kiest, moet je je laten leiden door 3 criteria: je stijl van suppen, je niveau en je lichaamsgewicht. Zo heeft ITIWIT: een opblaasbaar toer –supboard voor beginners: breed en dik zodat het stabiel is en veilig aanvoelt. Perfect voor je eerste tochtjes op zee! Er is ook een opblaasbaar toer-supboard voor halfgevorderden: dit is langer zodat het beter over het water glijdt. Dat maakt dit board geschikt voor langere tochten en om meerdere waterdichte tassen mee te nemen. En tot slot is er het wedstrijd-supboard voor gevorderden: meer geprofileerd om sneller over het water te schieten, ideaal voor wedstrijden of hele verre tochten.


  Handpomp: het accessoire voor een opblaasbaar supboard

  Het grootste voordeel van een opblaasbaar supboard is dat je het gemakkelijk overal kunt meenemen, maar om er optimaal van te genieten is een accessoire de stand up paddle absoluut onmisbaar: de Lees verder Sluiten

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU