Onderhoud en reserveonderdelen voor steps

Onderhoud en reserveonderdelen
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€132
Oxelo

Set voorwielas voor steps voor in de stad


 
BEST BEOORDEELD
€600
Oxelo

1 stepwiel 100 mm zwart met lagers

(22)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€595
Oxelo

WIEL STEP 125MM


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
39 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 76 Beoordelingen in de winkels en online

  De step: ideaal in de stad

  Neen, een step is niet alleen voor kinderen. Sinds enkele jaren worden er als maar meer volwassen modellen op de markt gebracht, Waardoor hij is uitgegroeid tot een volwaardig transportmiddel. Vooral in de stad is hij het perfecte vervangmiddel voor de fiets. Eenvoudig mee te nemen en gemakkelijk te combineren met het openbaar vervoer. Het belangrijkste criteria bij het kiezen van de juiste step is de af te leggen afstand.


  Korte trajecten

  De step is enorm nuttig in de stad, het is een milieuvriendelijk transportmiddel dat veel sneller gaat dan wandelen en tegelijk wendbaarder is dan een fiets. Voor korte afstanden (0 tot 2 km) is het licht gewicht belangrijker dan comfort. Kies voor een korte afstand dus een licht model dat aangenaam is om te dragen.


  Langere trajecten

  Om langere afstanden (2 tot 5 km) af te leggen heb je een snelle en stevige step nodig. Hierbij is het comfort al wat belangrijker. Met het handige vouwsysteem van deze step win je dus veel tijd. Deze steps kan je samen met een hangslot ergens veilig wegzetten.


  Lange trajecten

  Voor de langste afstanden is een vering zeer handig. Zo voel je niet elke oneffenheid op de weg en het trottoir. Bij deze lange ritten (meer dan 5 km) rij je dus zeer comfortabel. Remmen kan bij deze step zowel rechtsteeks op het wiel alsook met een rem op het stuur.


  Onderhoud

  Goed onderhouden onderdelen zorgen voor een optimale prestatie van de step. Hierbij zijn de lagers zeer belangrijk. Hoe hoger de ABEC norm van de lager hoe sneller en duurzamer de step zal rollen. Zachte wielen zijn aangenaam, maar slijten sneller dan harde wielen. De onderdelen regelmatig eens goed nazien is dus geen overbodige luxe. Je step wegzetten kan dankzij het steprek, zo valt die niet telkens om. Neem je graag je kind mee op de step? Op elke volwassen step heb je ook de mogelijkheid om de child carrier te installeren. Geschikt om kinderen tot 25 kg mee te laten rijden met mama of papa. 


  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU