Gevorderde

Gevorderde
Terug naar paginalijst
Filteren op Kleur
Kleur
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€9900
2 kleuren
Oxelo

Freestylestep MF1.8 +

(128)
BEST BEOORDEELD
€12000
Oxelo

Step MF 3.6 V5

(11)
3 Producten
4.5/5 Op basis van 211 Beoordelingen in de winkels en online

De stuntstep

Freestyle steppen is populair bij jong en oud. Voor kinderen is het een ideale manier om hun grenzen af te tasten, op zoek naar complexere combinaties van tricks. Een freestyle step onderscheidt zich van een gewone step door de gebruikte materialen en het stuur, dat 360° kan draaien. Een freestyle step kies je in functie van de verschillende onderdelen.


Ieder zijn niveau

We bieden een ruim assortiment aan freestyle steps, op maat van elk niveau, aan. Voor de beginners zijn er de stevigere steps aangepast aan hun niveau. Wie de basics al in de vingers heeft kan opteren voor steps voor gevorderden. Deze zijn lichter en vlotter in de uitvoering van tricks. De ervaren freestyle stepper, die al wat veeleisender is voor zijn of haar step, kiest best voor een step voor experts. Zulke steps zijn nog lichter en kan je nog fijner afstellen in funtie van de behoeften van de gebruiker.


Costumizen

Een goede stuntstep is het resultaat van het samenvoegen van de juiste onderdelen. Kies je wielen, grips en stuur in functie van je wensen van het moment.


Safety first!

Freestyle steppen is niet niks. Het risico op letsels is reëel. Een helm is het minimum aan bescherming dat essentieel. De helmen van Decathlon zijn zeer licht en hinderen je nauwelijks, je zou haast vergeten dat je een helm draagt. Maar ook knie- en elleboogbeschermers zijn even belangrijk. Polsbeschermers zijn echter niet handig biij het besturen van een step. Vergeet daarnaast ook geen skateschoenen, deze vangen de schokken op die je enkels te verduren krijgen tijdens het steppen en dankzij de rubberen zool blijven ze goed kleven aan de grip van je step.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).