Zonnekleding voor Kinderen

Zonnekleding voor Kinderen
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Kleur
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
Vanaf
€299
3 kleuren
Olaian

Uv-werend babypetje surf

(105)
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€600
2 kleuren
Olaian

Uv-werend zwemshirt met lange mouwen voor kinderen

(1)
25 Producten
4.5/5 Op basis van 935 Beoordelingen in de winkels en online

De eerste zonnestralen zijn er... en dat wil dus ook zeggen dat je je best beschermt met een uv-werend T-shirts!

Ontdek ons volledige assortimentuv-werende kleding voor volwassenen en kinderen bij Decathlon: zwemshirts, uv-werende T-shirts, bermuda's, petten en uv-werende shorty's... Zorg voor doeltreffende bescherming zodra de eerste zonnestralen verschijnen, zodat je je volop kunt concentreren op je favoriete boardsport!


Waarom kiezen voor een uv-werend T-shirt?

Er bestaan tegenwoordig heel wat verschillende oplossingen om zonnesteken en zonneslagen te voorkomen en om je huid duurzaam te beschermen tegen huidkanker. Uv-werende kleding biedt je een doeltreffende bescherming. Het is evenwel belangrijk dat je beschermende kleding kiest die voldoet aan de Europese normen en werd vervaardigd uit een dicht mesh dat de zonnestralen tegenhoudt. Onze uv-werende kleding voor kinderen beschermt onmiskenbaar de fijne en gevoelige huid van je kleine kapoen, die toch zo vlug verbrandt. Een uv-werend T-shirt en een zonnebermuda vormen de ideale outfit voor op het strand. Voeg daar nog een goede zonnecrème, een pet en een zonnebril aan toe en je bent uitstekend beschermd!


Uv-werende shirts voor het hele gezin

De uv-werende T-shirts van Decathlon voor heren, dames en kinderen bieden niet alleen een optimale bescherming, ze zijn bovendien voordelig én stijlvol! Ontdek onze collectie uv-werende T-shirts van Tribord, speciaal ontworpen voor alle mogelijke activiteiten, van trekking tot waterskiën en strandspellen. Deze uv-werende shirts zijn bovendien beschikbaar in tal van verschillende kleuren en modellen, afhankelijk van je lichaamsbouw. Ze horen dan ook zonder twijfel thuis in je koffer: zo krijg je onbezorgd een mooi kleurtje!