Surf- en badkledij dames

Surf- en badkledij dames

Kies een dameszwempak ontworpen voor watersport en combineer comfort en vrouwelijkheid tijdens het surfen! Ontdek de eendelige en tweedelige badpakken van DECATHLON.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
103 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 8175 Beoordelingen in de winkels en online

  Surfsters moeten zeker het DECATHLON-badpak voor dames testen, speciaal ontworpen voor watersporten als surfen, peddelen en snorkelen.

  Eens de zomertijd aanbreekt, denken surfsters vaak maar één ding: hun Decathlon-neopreenpak verdwijnt in de kast; veel liever zoeken ze de golven op in badpak! Voor je surf-, snorkel- of zelfs paddlesessies heb je een badpak nodig dat als een tweede huid aanvoelt en je vooral niet hindert in je bewegingen door verschuivende bandjes of een loszittend elastiek in de taille.
  Vanuit deze optiek heeft OLAIAN een aantal damesbadpakken ontworpen speciaal voor watersport. Een sportbadpak blijft goed op zijn plaats, ook bij een val in de golven. Begin je met surfen of snorkelen dan vind je zeker wat je zoekt in het OLAIAN-assortiment badpakken bij Decathlon, van eendelige badpakken tot tankini's of bikini's.
  Ben je een ervaren surfster? Dan moet je badpak aangepast zijn aan de intensiteit van je sportbeoefening en ook bij krachtige golven op zijn plaats blijven. Een damesbadpak type high neck top is geschikt voor paddle, surfen en snorkelen: het koppelt esthetiek aan een goede ondersteuning van de borstkas, zonder de bewegingsvrijheid aan armen en schouders te beperken. Zo ben je goed gewapend voor de golven en een perfecte take-off!


  Tankini, bikini: een damesbadpak dat je vrouwelijkheid in de verf zet, ook op een surfboard.

  Kies een tankini die comfortabel is en een ruime slip combineert met een aanpasbaar topje, of een klassieke bikini, elegant en laag uitgesneden, of ga voor een flashy push-up-badpak!
  Een eendelig badpak heeft het voordeel dat het veel huid bedekt aan de voorkant en je zo beschermt tegen mogelijke irritaties door het board.
  Vergeet tot slot niet om je badpak aan te vullen met een strandlaken, poncho of pareo voor een stijlvolle 'farniente' op het strand, na een opwindende surfsessie!