Dames

Surf rashguards en UV shirts dames

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€6185
Essentials
ROXY

Essentials

Uitsluitend online verkocht
ECODESIGN
€1200 −50%
€600
*Van 5/9/2022 en zolang de voorraad strekt
ECODESIGN
€1500 −50%
€750
*Van 5/9/2022 en zolang de voorraad strekt
4.6/5 Op basis van 1061 Beoordelingen in de winkels en online

UV-werende shirts of rashguards van DECATHLON als bescherming tegen de zon!

We kennen allemaal de gevaren van blootstelling aan de zon. Toch kan het gebeuren dat we vergeten ons voldoende te beschermen tegen UV-stralen, vooral tijdens het surfen in volle zomer. Waarom niet surfen in badpak en UV-werend shirt als de temperaturen ertoe uitnodigen?
Het UV-werende shirt (rashguard) is een technisch kledingstuk ontworpen door OLAIAN voor beginnende en ervaren surfers die zonder een wetsuit willen surfen maar wel bescherming willen tegen de zonnestralen!
DECATHLON gebruikt textiel met factor UPF50+ voor zijn UV-werende shirts: ze houden 95% van de UVA tegen en 98% van de UVB.
Een onmisbare troef binnen de wereld van het surfen: je blijft beschermd tegen de zon, ook wanneer de stof nat is! Het leven kan toch mooi zijn, niet?


Draag UV-werende kledij voor het surfen of de andere watersporten die je beoefent!

Het UV-werende shirt is een technisch UV-werend kledingstuk, speciaal gemaakt voor watersporten. Gebruik je UV-werend shirt voor surfen, stand-up paddle, bodyboard, wakeboard of gewoon tijdens het zwemmen!
De rashguard is prettig om te dragen, zowel in het water of op een board. Hij biedt comfort en beschermt je huid tegen mogelijke irritatie door de board tijdens het roeien. Door het aantrekkoordje onderaan het shirt blijft het ook in de golven goed op zijn plaats.


Tal van modellen, kleuren en patronen: het geknipte UV-werende kledingstuk vind je bij DECATHLON!

De UV-werende shirts voor dames zijn er in twee modellen: nauw aansluitend of los. Voordelen van een nauw aansluitend model? Een nauw aansluitend UV-werend shirt hindert niet tijdens het surfen en blijft ook comfortabel als het nat is. Aan de andere kant is een ruim damesmodel makkelijk aan te trekken en behoudt het de klassieke snit van een t-shirt.
Qua kleuren en patronen heb je keuze zat! Ontdek onze UV-werende kleding in allerlei kleuren en leuke patronen.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken