Schoenen

Tennisschoenen

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
 • Ik speel geen competitie
 • Ik speel minder dan 20 matchen per jaar
 • Ik speel tussen de 20 en 40 matchen per jaar
Filteren op TYPE TERREIN
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1500
Artengo

Tennisschoenen TS100 voor dames wit

(140)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€15,00 -33%
€1000
Artengo

Tennisschoenen voor heren TS100 Strap wit multicourt

(46)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€7500
Babolat

Tennisschoenen voor dames Propulse Blast


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
104 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 19856 Beoordelingen in de winkels en online

  TENNISSCHOENEN KOPEN BIJ DECATHLON

  Ben je op zoek naar tennisschoenen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames, heren, meisjes en jongens. Het is belangrijk om op de juiste tennisschoenen te tennissen, die veel comfort geven. Decathlon biedt, van het eigen tennismerk Artengo, schoenen aan voor de beginnende, regelmatige en gevorderde tennisspeler met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij tennisschoenen is het belangrijk om de juiste ondersteuning en grip te hebben. We hebben gravel, hardcourt, (kunst)gras en all-court tennisschoenen. Schoenen met verschillende zolen, elke geschikt voor een ander type ondergrond. Tennisschoenen zijn naast je racket een van de belangrijkste onderdelen van je tennis outfit. Je voeten worden tijdens een potje tennis behoorlijk belast en het is daarom verstandig om een weloverwogen keuze te maken als het gaat om tennisschoenen. Naast ons eigen assortiment van Artengo wordt het tennisschoenen aanbod aangevuld met merken zoals Asics, Adidas en Nike.


  TENNISSCHOENEN VOOR BEGINNENDE, REGELMATIGE EN GEVORDERDE SPELERS

  Ben je op zoek naar tennisschoenen die zijn ontworpen voor intensief gebruik en wedstrijden? Sla je regelmatig een balletje? Of begin je juist net met tennis? Decathlon heeft voor elk type gebruiker de juiste tennisschoen. De competitie tennisschoenen van Decathlon bieden een uitstekende grip en stelt een speler in staat om snel over de baan te bewegen. Voor de beginnende speler hebben we een ruime keuze kwalitatief goede en betaalbare schoenen. Beginnende tennissers zullen over het algemeen minder vaak spelen en minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan de fanatieke wedstrijdspelers of tennissers die regelmatig spelen. Iedere baansoort vraagt om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen, voordat je een schoen gaat kopen.


  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennis kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU