Tennis ballen

Ballen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op TYPE TENNISBAL
Filteren op TYPE TERREIN
Filteren op VERPAKKING
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€080
Artengo

Tennisbal Artengo TB120 geel

(127)
BEST BEOORDEELD
€600
Artengo

Bal voor minitennis Medium Ball

(6)
ONZE BESTSELLERS
€090
Artengo

Tennisbal Artengo TB160

(115)
29 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 889 Beoordelingen in de winkels en online

  TENNISBALLEN, ONMISBAAR VOOR EEN TENNISTRAINING

  Of je nu net begint met tennissen of regelmatig wedstrijden speelt, de tennisballen zullen een van de twee centrale elementen in je training zijn. We concentreren ons vaak op de keuze van het racket en de besnaring, wat inderdaad ook erg belangrijk is om goed te kunnen spelen en vooruitgang te kunnen boeken. Maar het is ook belangrijk om tennisballen uit te kiezen die geschikt zijn voor jouw speelniveau


  BEGINNENDE TENNISSERS

  Beginnende tennissers kiezen best voor een duurzame tennisbal die een iets zwakkere opstuit heeft dan de ballen voor ervaren spelers. Hiermee kan je gemakkelijker de juiste slagtechniek leren. Tennisballen voor beginners worden vaak ontworpen zonder druk: ze hebben een kern van relatief dik rubber en gaan zo lang mee. Bij Decathlon vind je ook tennisballen voor kinderen. Deze zijn soepeler en dus eenvoudiger te slaan, met een opstuit van 25% tot 50% van die van een volwassen tennisbal. De schuimballen zijn geschikt voor kinderen onder de 6 jaar die beginnen met tennis.


  GEVORDERDE EN ERVAREN SPELERS

  Spelers die regelmatig trainen of wedstrijden spelen kiezen best voor gasgevulde tennisballen. Deze hebben een uitstekende opstuit, bieden veel spelcomfort en zijn dankzij hun soepelheid zeer nauwkeurig. Gasgevulde tennisballen zijn vinnig, maar gaan door hun grotere soepelheid soms minder lang mee. Als je meerdere keren per week traint of wedstrijden speelt, is het aangeraden om te investeren in tennisballen van topkwaliteit voor een betere duurzaamheid.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU