Toerskimateriaal

Ski's & Materiaal
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€43000
Wed'ze

Set voor toerskiën XLD 500 RT

(16)

 
BEST BEOORDEELD
€5000
Wed'ze

Sac à dos ski Free Ride Dorsale intégrée FR500 Bleu

(1)

 
ONZE BESTSELLER
€20000
Dynafit

Toerskibindingen TLT Speed Turn 2.0 wit


 
49 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 808 Beoordelingen in de winkels en online

  Uitrusting voor toerskiën: ski's om in alle vrijheid te kunnen glijden

  Voor toerskiën bieden we ski's die speciaal voor off-pisteskiën gemaakt zijn, voor alle niveaus. We hebben speciaal onderzoek gedaan rond de lichtheid van het materiaal (minder dan 3 kg) om vermoeidheid op lange beklimmingen te beperken. De toerski's met houten kern zijn veelzijdig en even effectief bij het klimmen als bij het afdalen van de piste. Ontdek ook onze freeride-ski's. Deze zijn breder dan gewone ski's en daardoor beter geschikt voor skiën op alle soorten sneeuw: poedersneeuw, ijs, opgehoopte sneeuw ...

  Uitrusting voor toerskiën: kies je bindingen en schoenen

  Bij toerskiën zijn de bindingen essentieel voor je comfort, zowel bij het klimmen als bij het afdalen. Deze bindingen zijn niet alleen licht en betrouwbaar, ze zijn ook verstelbaar en worden gemonteerd op een aluminium plaat die hun torsiebestendigheid verhoogt. De meeste van onze modellen zijn compatibel met wandelschoenen met insert. Om makkelijker uit de bindingen te stappen, integreerden we een handig systeem om de hielwig te verstellen zonder je stok te moeten gebruiken. In de selectie skischoenen bieden wij toerski- en freeridemodellen voor heren en dames die aan alle soorten bindingen kunnen worden aangepast. Ze maken het makkelijk om over te schakelen van stappen op skiën, en omgekeerd. Tot slot zijn onze skistokken gemaakt van aluminium of een aluminiumlegering met hoge densiteit, waardoor ze zowel licht als robuust zijn. Ze zijn verstelbaar in de hoogte.

  Uitrusting voor toerskiën: onmisbare accessoires

  Toerskiën is een technische discipline zodat je niet omheen een aantal accessoires kunt. Stijgvellen voor toerskiën zorgen ervoor dat je ski's aan de piste kleven en maken het klimmen minder vermoeiend. Je hebt ook een lijmspray of lijmset nodig om je stijgvellen te bevestigen. Daarnaast is ook een verwarmde krabber erg handig om het oppervlak van de stijgvellen te reinigen en voor te bereiden voor je een nieuwe laag lijm aanbrengt. Om te voorkomen dat je ski's loskomen bij een val en dat je ze kwijtraakt, voorzie je ook best leashes met musketon.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU