Beschermnetten- en hoezen trampoline

Beschermnetten- en hoezen voor de trampoline

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
Net trampoline MT 240
Net trampoline MT 240
€3500
DOMYOS

Net trampoline MT 240

(20)
Levering binnen 72 werkuren
J5000 Series - 366 cm
J5000 Series - 366 cm
€4995
SENZ SPORTS

J5000 Series - 366 cm

Uitsluitend online verkocht
4.1/5 Op basis van 482 Beoordelingen in de winkels en online

ACCESSOIRES OM VEILIG VAN JE TRAMPOLINE TE GENIETEN


Er zijn een aantal nuttige accessoires verkrijgbaar zodat je je op een veilige manier kan amuseren met je trampoline. Het gaat dan om een veiligheidsnet, een beschermkussen en een beschermhoes.


HET BESCHERMKUSSEN IS EEN ONMISBAAR ACCESSOIRE VOOR JE TRAMPOLINE


Een beschermkussen in schuim voorkomt dat springers de veren of het metalen frame van de trampoline kunnen raken. De schuimlaag moet dik genoeg zijn (meer dan 20 mm) om de impact te absorberen. Het beschermkussen kies je in functie van de werkelijke afmetingen van de trampoline. De breedte van het kussen hangt af van de lengte van de springveren.


DE KENMERKEN VAN DE BESCHERMHOES VAN EEN TRAMPOLINE


In de herfst wordt aangeraden om een beschermhoes over je trampoline te plaatsen om de springmat, de veren en het metalen frame te beschermen tegen weersinvloeden, nattigheid en vallende bladeren. Bovendien schermt deze hoes het beschermkussen af van uv-stralen. Om doeltreffend te zijn, moet een beschermhoes echter de juiste afmetingen hebben, d.w.z. aangepast aan de diameter van de trampoline, en voldoende ademend zijn om de afvoer van vocht mogelijk te maken.


EEN TRAMPOLINENET VERGROOT JE VEILIGHEID


Een veiligheidsnet is een essentieel accessoire om te voorkomen dat springers van de trampoline vallen en op de grond terechtkomen. De installatie ervan is vooral nuttig en aanbevolen op kleine trampolines (< 3 m diameter) en verkleint de noodzakelijke veiligheidszone rond de trampoline tot 50 cm in plaats van 2 of 3 meter. Ideaal wanneer je niet veel ruimte beschikbaar hebt rond de trampoline. Net als de beschermhoes is het veiligheidsnet alleen doeltreffend als het is aangepast aan de afmetingen (diameter en omtrek) van de trampoline.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken