Trekrugzakken > 50 liter

Trekrugzakken > 50 liter

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€9900
ECODESIGN
€12000
4.6/5 Op basis van 907 Beoordelingen in de winkels en online

WANDEL- EN TREKKINGRUGZAKKEN MET ZEER VEEL OPBERGCAPCITEIT


Heb je een wandelrugzak met een inhoud van 50 l of meer nodig? Het hangt allemaal af van wat je wilt doen en je capaciteiten. In principe raden we een rugzak van meer dan 50 liter af als je weinig of geen uitrusting meeneemt. We denken dan aan een tent, een luchtmatras, een slaapzak, kookgerei en voeding. Als je bijvoorbeeld een trektocht met overnachting in een hut plant, heb je meestal niet veel meer nodig dan reservekledij, een slaapzak en uiteraard je fles water.


Als je volledig voor jezelf wilt zorgen, heb je meestal wat meer materiaal nodig. Rugzakken met een hogere inhoud zijn dan een goede keuze. Een inhoud van 70 liter is geschikt voor bijna alle trektochten, vooral omdat je aan de buitenkant van de rugzak ook nog ruimte hebt om je spullen vast te maken. Een inhoud van 90 liter is ook een optie als je erg groot bent of door zeer koude gebieden trekt. De aanduiding +10 liter op veel modellen geeft aan dat je de rugzak groter kunt maken om er meer in te stoppen. Je kunt hiervoor de volledige inhoud van je rugzak gebruiken en het deksel zo afstellen dat het toch correct sluit.


WANDELRUGZAKKEN VOOR HEREN EN DAMES


Naast de algemene pasvorm en de mogelijkheid om hem aan de lengte van je rug aan te passen, bieden we verschillende versies van hetzelfde model voor mannen en vrouwen. De verschillen vallen misschien niet meteen op maar weerspiegelen de fundamentele verschillen in de anatomie van mannen en vrouwen. Een damesmodel heeft bijvoorbeeld een schuine heupgordel, een kortere rughoogte en bandjes die speciaal gemaakt zijn om voor minder druk en belasting te zorgen.


Nadat je beslist hebt om voor een zeer lichte en zeer comfortabele rugzak te gaan, is het cruciaal om je rugzak te proberen. Niet elke rugzak is geschikt voor iedereen omdat we allemaal een aan andere rug, bekken en borstkas hebben. Bovendien vinden sommige vrouwen een mannelijk model comfortabeler, en vice versa. Als algemene regel geldt dat bijna alle rugzakken comfortabel zijn als ze leeg zijn. Je probeert een rugzak dus best als hij gevuld is.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken