Sneeuwschoenen heren

Sneeuwschoenen en sneeuwlaarzen heren

Hulp bij je keuze
Wandelen in de sneeuw: met schoenen of met laarzen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€7000 −35%
€4500
*Van ‪14/1/2023‬ tot ‪8/2/2023‬
NIEUWE COLLECTIE
€10000
BEST BEOORDEELD
€14000
Vanaf
€9963
€9000
Frozetic Schoenen
Frozetic Schoenen
ADIDAS

Frozetic Schoenen

Uitsluitend online verkocht
Vanaf
€8000 −34%
€5280
*Van ‪29/1/2023‬ tot ‪28/2/2023‬
€11492 −18%
€9354
*De uitverkoop begint op 28/1/2023
Vanaf
€9112
€11492 −18%
€9354
*De uitverkoop begint op 26/1/2023
€11492 −18%
€9354
*De uitverkoop begint op 27/1/2023
Vanaf
€8500 −35%
€5525
*Van ‪29/1/2023‬ tot ‪30/8/2023‬
Vanaf
€13652 −18%
€11082
*De uitverkoop begint op 26/1/2023
4.6/5 Op basis van 2499 Beoordelingen in de winkels en online

WINTERWANDELSCHOENEN VOOR HEREN VOOR ELK GEBRUIK


Voor onvergetelijke tochten over wandelroutes en -paden heb je nood aan schoenen en laarzen die aangepast zijn aan het weer en de omgevingstemperatuur. Hetzelfde geldt na een lange dag op de skipistes. Er gaat niets boven droge en comfortabele schoenen om in alle rust terug naar je verblijfplaats te keren.


Na de koude temperaturen in de bergen en de tijd die je voeten in je skischoenen hebben doorgebracht, heb je echt nood aan comfortabele herenschoenen om wandelingen in de sneeuw te maken. Eenmaal beneden in de vallei vragen je voeten om lucht en comfort. Ze moeten ook snel dragen om blaren te vermijden. Of je nu in het dorp bent, in de sneeuw wandelt of over rotsachtige paden trekt, je sneeuwlaarzen voor heren moeten je een comfortabel gevoel geven als je buiten bent.


Als trektochten wel je ding zijn, heb je nood aan winterschoenen met een goede grip. Ze loodsen je veilig door de sneeuw en houden je voeten warm en droog.


INTELLIGENT ONTWIKKELDE WANDELSCHOENEN EN -LAARZEN VOOR DE BESTE ERVARING


De winterschoenen en -laarzen van DECATHLON zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes zodat je steeds het juiste model vindt. Terwijl hoge laarzen een uitstekend positiebehoud en optimale ondersteuning geven, zijn lage modellen een stuk soepeler, eenvoudiger aan te trekken en modieuzer. DECATHLON ontwikkelde bovendien een halfhoog ('Mid') model. Het is een uitstekend compromis tussen winterlaarzen en wandelschoenen voor de winter.


Op routes met verse sneeuw zijn laarzen een betere keuze. Lage wandelschoenen voor de winter bieden echter veel meer comfort tijdens lange wandeltochten in harde sneeuw. Als je met je kinderen plezier wilt maken in de sneeuw, kies je best voor een warm model van DECATHLON met een goede isolatie en bescherming tegen binnendringend water. Zo voorkom je dat sneeuwballen in je winterschoenen terechtkomen.


Winterschoenen van DECATHLON zijn uitgerust met innoverende zolen. Dankzij hun speciale vorm en materiaal overtuigen de Snowcontact-zolen met een optimale grip en perfecte steun, zodat ze haast aan de grond kleven. Je zult dan ook niet uitglijden en veiliger kunnen bewegen in verse sneeuw en zelfs op een beijzelde ondergrond. Het membraan aan de binnenkant maakt deze winterschoenen voor heren perfect waterdicht, zonder het ademend vermogen al te zeer te beperken. Dat betekent dat je voeten perfect comfortabel aanvoelen, zelfs bij extreme temperaturen. Wandelschoenen voor heren voor koud weer houden je voeten warm bij temperaturen tot -10°C bij inactiviteit en tot -22°C bij activiteit.


VIND JOUW WANDELSCHOENEN EN -LAARZEN VOOR HEREN BIJ DECATHLON


Vergelijk de verschillende winterschoenen in ons assortiment om het meest geschikte model voor je uitstapjes te vinden. Ze voldoen allemaal aan de hoge normen van kwaliteit en duurzaamheid waar DECATHLON voor staat. Met hoge winterschoenen of -laarzen kom je door diepere sneeuw dan met lage schoenen. Die laatste zijn zeker soepeler maar ze geven niet voldoende warmte als je door diepe sneeuw trekt.


Er bestaan ook sneeuwlaarzen met een lange rits aan de zijkant om ze gemakkelijk aan en uit te trekken. Die laarzen zijn bijzonder handig om te skiën of als je je laarzen vaak moet aan- en uittrekken. Lage herenschoenen voor koud weer zijn comfortabeler en dus beter geschikt om trektochten te maken. Je kunt ze verschillende uren na elkaar dragen en ze zijn niet alleen interessant vanwege het hoge comfort maar ook vanwege de zeer goede grip van de zool. Tussen de winterschoenen voor heren van DECATHLON vind je ongetwijfeld het model dat aan al je eisen voldoet.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken