Kinderen

Vliegers voor kinderen

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op WIND
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€300
6 kleuren
Orao

Eenlijner MFK 100 rood

(44)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€700
4 kleuren
Orao

Eenlijner MFK 120 Arend

(178)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€1400
3 kleuren
Orao

2-in-1 vlieger (bestuurbaar <-> niet bestuurbaar) - Izypilot 100

(58)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
11 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 560 Beoordelingen in de winkels en online

  Een vlieger voor kinderen betekent plezier voor het hele gezin

  Kinderen vinden het heerlijk om een vlieger op te laten, ze ontdekken de natuur en het is een fijn gezinsmoment: papa helpt de vlieger in elkaar te steken, en mama krijgt hem de lucht in. Vliegeren doe je samen, het zorgt voor unieke momenten. De psychomotoriek van kinderen wordt gestimuleerd dankzij de bewegingen met de handgrepen of de bar. DECATHLON helpt je bij de keuze tussen een statische, evolutieve of freestyle vlieger voor kinderen.

  Vliegers voor de allerkleinsten

  Er bestaan vliegers voor heel jonge kinderen. Reeds vanaf drie jaar leert een kind het spel van de wind te begrijpen en zijn vlieger met één lijn te hanteren. Dit soort vlieger voor kinderen is statisch en vliegt bij lichte wind, je kunt ermee vliegeren in parken, tuinen en velden. Geef je kind een kleurrijke en speelse vlieger die zijn fantasie prikkelt. Ons gamma statische vliegers werd ontworpen om je kind te laten kennismaken met vliegeren bij lage windsnelheid. Je kind kan oefenen met een korte of middellange lijn, hij of zij is lekker in beweging en beleeft dolle pret.

  Vliegers voor kinderen vanaf zeven jaar

  We zijn er zeker van dat een kind vanaf zeven jaar een vlieger kan leren besturen. We hebben daarom besloten om voor deze leeftijdsgroep 100 % evolutieve vliegers aan te bieden. Dit wil zeggen dat deze vliegers allemaal kunnen worden omgevormd van statische vlieger (met één lijn) tot bestuurbare vlieger (met twee lijnen). Dankzij deze vliegers kunnen kinderen voluit plezier beleven aan hun vlieger, ook al kunnen ze die nog niet besturen! De vlieger evolueert mee met hen: zodra ze klaar zijn voor de volgende stap, vorm je hem om tot een bestuurbare tweelijner! We willen de zelfstandigheid van kinderen vanaf zeven jaar stimuleren door hen stevige vliegers aan te bieden die ze makkelijk kunnen monteren en waarmee ze op een leuke manier kunnen leren vliegeren. Dankzij onze evolutieve vliegers kunnen ze snel en speels vooruitgang boeken. Zodra ze de kneepjes in de vingers hebben en de vlieger in de lucht blijft in plaats van neer te vallen, hebben we nog meer prima producten voor hen waarmee ze nog meer vooruitgang kunnen boeken nu ze zo goed op weg zijn. De kinderen kunnen nu overschakelen op precisievliegers om moeilijkere figuren te leren maken. Als ze van plan zijn met een glijsport zoals kitesurfen of mountainboarden te beginnen, kunnen ze een powerkite uitproberen.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je kunt veilig online betalen en we bieden je een kwaliteitsvolle klantenservice.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU