Voetbalgoals

Goals
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op TYPE TERREIN
Filteren op PLOOIWIJZE
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3500
Kipsta

Voetbaldoel Classic Goal maat S grijs oranje

(54)
BEST BEOORDEELD
€3500
Kipsta

Voetbaldoel Classic Goal maat S grijs oranje

(54)
ONZE BESTSELLERS
€140
Kipsta

Netbevestiging voor minidoel

15 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 634 Beoordelingen in de winkels en online

  VOETBALGOALTJES OM EENVOUDIG JE EIGEN VELDJE UIT TE ZETTEN

  Om met familie of vrienden te spelen, biedt DECATHLON het nodige advies om de juiste goal te kunnen kiezen.


  VOETBALGOALS ZIJN ER IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN

  Een potje voetballen tussen vrienden of met familie kan erg laagdrempelig zijn! Ontdek onze minidoeltjes en onze Kages die je overal mee naartoe kunt nemen! Decathlon heeft zowel opvouwbare doeltjes en vaststaande doeltjes. Hoe dan ook, onze voetbaldoeltjes zijn eenvoudig te verplaatsen en dit maakt het eenvoudig om tijdens een dagje strand of park je mini doeltjes mee te nemen. Het is wel belangrijk om in te schatten of je met of zonder keeper gaat voetballen want de kages van Kipsta zijn te klein om te gebruiken met keeper. De klassieke voetbaldoeltjes zijn er in verschillende afmetingen en kunnen eenvoudig in en uit elkaar gehaald worden.


  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


  DE LEVERING VAN JE VOETBALGOAL

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU