Voetballen

Voetballen
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
TYPE BAL
TYPE TERREIN
GEBRUIKSPLAATS
FREQUENTIE
Merk
Maat
kies volgens
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3399
Adidas

Voetbal wereldbeker 2018 Top Glider maat 5

BEST BEOORDEELD
Vanaf
€1200
2 kleuren
Kipsta

Voetbal F500 hybride maat 4

(4)
47 Producten
4.5/5 Op basis van 1145 Beoordelingen in de winkels en online

VOETBAL KOPEN BIJ DECATHLON

De keuze van een voetbal is van fundamenteel belang voor het spel. DECATHLON geeft je het nodige advies om de juiste bal te kunnen kiezen.


WAAR MOET IK OP LETTEN ALS IK EEN VOETBAL WIL KOPEN?

Een voetbalspeler kiest zijn bal voornamelijk gebaseerd op het soort voetbal: veldvoetbal, zaalvoetbal of vrijetijdsvoetbal. Er zijn speciale zaalvoetballen die erg compact zijn en minder hoog stuiteren; deze ballen heten plofballen en worden voornamelijk indoor gebruikt. In de zaal zijn deze ballen een ware must. Daarnaast kun je ook speciale voetballen voor op het strand krijgen, deze zijn vaak wat lichter en hebben een iets zachtere buitenkant. Veldvoetballen moeten duurzaam zijn omdat ze vaak intensief gebruikt worden, vooral als er wedstrijden mee worden gespeeld. Voor kinderen hebben we keuze uit zachte ballen waar op een vergevingsgezinde manier mee gespeeld kan worden. Tegenwoordig wordt er vaak op straat gevoetbald en een normale bal slijt over het algemeen snel op de ondergrond van de straat. Decathlon heeft extra stevige straatvoetballen in het assortiment, uitstekend geschikt voor op het pleintje. Let hoe dan ook goed op waar je de bal voor gaat gebruiken en baseer daar je keuze op.


ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


DE LEVERING VAN JE VOETBALBALLEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).