Voetballen

Voetballen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op TYPE BAL
Filteren op TYPE TERREIN
Filteren op GEBRUIKSPLAATS
Filteren op FREQUENTIE
Filteren op Merk
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€2000
2 kleuren
Kipsta

Voetbal F900 Fifa Pro thermisch gelijmd maat 5

(6)
ONZE BESTSELLERS
€200
3 kleuren
Kipsta

Minivoetbal Sunny 300 maat 1

(305)
ONZE BESTSELLERS
€600
Kipsta

Pomp met dubbele werking

(136)
43 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 2524 Beoordelingen in de winkels en online

  VOETBAL KOPEN BIJ DECATHLON

  De keuze van een voetbal is van fundamenteel belang voor het spel. DECATHLON geeft je het nodige advies om de juiste bal te kunnen kiezen.


  WAAR MOET IK OP LETTEN ALS IK EEN VOETBAL WIL KOPEN?

  Een voetbalspeler kiest zijn bal voornamelijk gebaseerd op het soort voetbal: veldvoetbal, zaalvoetbal of vrijetijdsvoetbal. Er zijn speciale zaalvoetballen die erg compact zijn en minder hoog stuiteren; deze ballen heten plofballen en worden voornamelijk indoor gebruikt. In de zaal zijn deze ballen een ware must. Daarnaast kun je ook speciale voetballen voor op het strand krijgen, deze zijn vaak wat lichter en hebben een iets zachtere buitenkant. Veldvoetballen moeten duurzaam zijn omdat ze vaak intensief gebruikt worden, vooral als er wedstrijden mee worden gespeeld. Voor kinderen hebben we keuze uit zachte ballen waar op een vergevingsgezinde manier mee gespeeld kan worden. Tegenwoordig wordt er vaak op straat gevoetbald en een normale bal slijt over het algemeen snel op de ondergrond van de straat. Decathlon heeft extra stevige straatvoetballen in het assortiment, uitstekend geschikt voor op het pleintje. Let hoe dan ook goed op waar je de bal voor gaat gebruiken en baseer daar je keuze op.


  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


  DE LEVERING VAN JE VOETBALBALLEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU