Voetbalschoenen volwassenen drassig veld

Drassig terrein
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2500
Kipsta

Voetbalschoenen voor volwassenen drassig terrein Agility 100 SG zwart/wit

(11)
BEST BEOORDEELD
€900
Kipsta

Aluminium noppen 10-13 mm Silver voor voetbalschoenen

(3)
ONZE BESTSELLERS
€500
Kipsta

Nylon noppen 13-16 mm voor voetbalschoenen

(6)
7 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 34 Beoordelingen in de winkels en online

  VOETBALSCHOENEN SCHROEFNOP KOPEN BIJ DECATHLON

  Als het hard geregend heeft is het lastig om op een grasveld voldoende grip te houden. Het is daarom erg belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras maar je zult nog regelmatig op gras blijven voetballen ook wanneer het heeft geregend. Voetbalschoenen met schroefnoppen hebben vaak een wat langere nop en dit zorgt voor extra grip op drassige velden. Rugby spelers hebben vaak dit type schoen omdat ze veel grip moeten hebben tijden een rugby scrimmage. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het drassige veld worden niet veel gebruikt omdat ze erg specifiek zijn. Keepers gebruiken dit type schoen ook regelmatig omdat ze niet het risico willen lopen om uit te glijden en een blunder te maken. Het nadeel van schroefnoppen is dat je er niet mee op kunstgrasvelden mag voetballen.


  GEEN UITGLIJDERS MEER MET SCHROEFNOPPEN

  Heeft het hard geregend of is een veld slecht bespeelbaar? Haal je kicksen met schroefnoppen uit de kast en maak nooit meer een uitglijder. Ook is het niet altijd duidelijk op welke ondergrond je komt te spelen dus wij adviseren om altijd een paar schroefnop voetbalschoenen mee te nemen.


  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kunstgras voetbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


  LEVERING VAN JE VOETBALSCHOENEN MET SCHROEFNOP

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU