Voetbalschoenen volwassenen Hard terrein

Hard terrein
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1500
Kipsta

Agility 100 HG volwassenen zwart wit

(43)
BEST BEOORDEELD
€6000
Adidas

Voetbalschoenen Kaiser 5 Team HG volwassenen zwart

(2)
ONZE BESTSELLERS
€3500
Kipsta

Voetbalschoenen voor volwassenen Fifter 900 HG voor hard terrein

(23)
18 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 149 Beoordelingen in de winkels en online

  VOETBALSCHOENEN VOOR DROOG TERREIN KOPEN BIJ DECATHLON

  Het is belangrijk om goed te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen met vaste noppen komen het meest voor en dit komt doordat ze veelzijdig in het gebruik zijn. Je kunt ermee voetballen op gras maar ook op het kunstgras.


  VASTE NOPPEN VOOR VERSCHILLENDE OMSTANDIGHEDEN

  De meeste voetbalschoenen hebben vaste noppen en dit komt doordat dit type schoen over het algemeen goed presteert in verschillende condities. Goede noppen zorgen voor de juiste grip maar zorgen ook voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. Voetballers moeten explosief kunnen zijn en daarom is de keuze voor de juiste zool (het type noppen) erg belangrijk. Als je te hoge noppen gebruikt op een hard veld zul je ook sneller een blessure kunnen krijgen. Versleten noppen geven allerlei klachten en wij adviseren daarom om goed de onderkant van je voetbalschoenen in de gaten te houden.


  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kunstgras voetbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


  LEVERING VAN JE SCHOENEN VOOR DROOG TERREIN

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU