Rugzakken en babydragers wandelen

Rugzakken en babydragers wandelen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€299
5 kleuren
Quechua

Wandelrugzak voor kinderen Arpenaz 7 liter

(122)
BEST BEOORDEELD
€2999
2 kleuren
Quechua

Rugzak F22 Air voor kinderen groen/grijs: geventileerde rug voor veel comfort

(44)
22 Producten
4.5/5 Op basis van 6069 Beoordelingen in de winkels en online

Onze backpacks en rugzakken

Je kunt niet zonder een goede rugzak wanneer je een wandel- of trektocht maakt, we hebben ze in veel volumes, van 10 liter tot trekrugzakken die tot wel 80 liter kunnen dragen! Tot de handige functies behoren extra zakken en opbergvakken in mesh aan de buitenkant, waar je je wandelhoed en handschoenen binnen handbereik kunt opbergen. We hebben meerdere merken, waaronder Simond en Black Diamond. Onze rugzakken van Quechua krijg je zelfs 10 jaar garantie. Bekijk ook onze rugzakken en backpacks.

Wanneer je onderweg bent, is een rugzak ideaal om je spullen te dragen en je handen vrij te houden. Bij Decathlon hebben we een enorm aanbod hoogkwalitatieve rugzakken in de nieuwste kleuren en stijlen en vol handige functies. Wil je de heuvels intrekken, op expeditie vertrekken, of wil je gewoon een rugzak voor dagelijks gebruik, we hebben wat je zoekt. We hebben rugzakken in alle maten, zodat je voor elke activiteit of voor elk doel wel de juiste vindt.

Als je wilt dat je hele gezin kan genieten van een wandeltocht, ook de kleintjes die nog niet kunnen stappen, wordt het tijd om een kinderdrager aan te schaffen. Dan kan je kindje gezellig mee op jullie favoriete wandeltocht.

Een rugzakje voor kinderen is perfect om alle nodige spullen mee te nemen bij het wandelen of kamperen. Je kunt kiezen uit een brede waaier afmetingen en volumes om meer of minder met je mee te dragen! Ook handig zijn de extra zakken en opbergvakken in mesh aan de buitenkant, waar je je hoed en handschoenen binnen handbereik kunt opbergen. We hebben meerdere merken, waaronder Simond, Black Diamond en Quechua.

We bieden tassen en duffle bags voor je wandeluitrusting aan in een ruime waaier van kleuren, motieven en volumes. Ons assortiment rugzakaccessoires omvat riemen, gespen en erg compacte tassen in verschillende volumes.

Een rugzak kiezen voor je wandelingen

Op stap in de natuur is een goede rugzak essentieel. Formaat, vorm, kleur, sluiting... er is keuze te over. Daarom zet DECATHLON je op weg om de juiste rugzak te kiezen voor jouw trektocht.


Een rugzak is je beste vriend

De lengte van je tocht bepaalt welke rugzak je best meeneemt. Het volume kan variëren van 8 liter tot 80 liter. Voor een wandeling van een paar uur heb je een rugzak nodig die niet te groot en niet te klein is, zodat je er water, een snack en een regenjas of een warme trui in kan stoppen, afhankelijk van het weer. Wil je een echte trektocht maken, kies dan voor een rugzak voor meerdaagse tochten, met een groter volume.


De praktische kant

Naast het hoofdvak hebben trekrugzakken ook handige extra's zoals spanriemen of kleine opbergvakjes. Met de riemen kan je je materiaal vastmaken op je rug, zodat je geen last hebt van heen-en-weergeslinger. In de handige opbergvakken van een trekrugzak kan je kleine voorwerpen stoppen die je misschien nodig hebt onderweg. De netjes aan de zijkant zijn dan weer ideaal voor een gps, een kompas of een topografische kaart. Zo heb je ze steeds binnen handbereik.


Comfortabele trekrugzakken

Ook je lichaamsbouw bepaalt welke rugzak voor jou geschikt is. Kijk naar de breedte en de dikte van de draagriemen, want die bepalen het comfort. Tijdens een tocht met het hele gezin kunnen ook je kinderen een kleine rugzak dragen. Zorg er wel voor dat hij niet te zwaar is. Veel kans immers dat je ook de rugzak van je kind moet dragen wanneer hij of zij moe wordt. Ook met heel jonge kinderen kan je op stap gaan dankzij de draagrugzakken voor kinderen.