Schoenen  heren

Nordic walking schoenen heren

Skip categories Skip categories
4.2/5 Op basis van 767 Beoordelingen in de winkels en online

NORDIC WALKING SCHOENEN AANGEPAST AAN JOUW MANIER VAN SPORTEN

Een specifieke discipline vereist specifiek materiaal ... Dat geldt voor alle sporten, en in het bijzonder voor een veeleisende discipline als nordic walking. Het is geen geheim dat je geschikte schoenen nodig hebt om in optimale omstandigheden je favoriete sport te kunnen beoefenen. Een schoen die zich comfortabel voelt op elk terrein en die ademend, licht en stevig is.


NORDIC WALKING SCHOENEN VOOR HEREN: COMFORT OP DE EERSTE PLAATS

De voet moet goed worden ondersteund. Vergeet niet dat je voeten zullen opzwellen door de inspanning, kies dus een halve maat groter om te vermijden dat je schoenen te krap gaan zitten. Let ook op de voering en de naden aan de binnenkant om oververhitting en schuurplekken aan de voet te vermijden.


STEVIGE EN ADEMENDE NORDIC WALKING SCHOENEN

Bij Decathlon zijn we erin geslaagd schoenen te maken die licht en toch stevig zijn. De modellen van onze collectie hebben delen in mesh die de voet laten ademen, ongeacht de buitentemperatuur. De betrouwbaarheid van de schoen wordt gegarandeerd door een schuurbestendige buitenzool in rubber. Een onmiskenbaar pluspunt als je weet hoe hard nordic walking schoenen op de proef worden gesteld. Tot slot zijn de schoenen heel gemakkelijk aan te trekken, hetgeen in grote mate bijdraagt aan hun succes op de markt.


INTERESSANTE OPTIES

Bepaalde opties zijn heel interessant, ja zelfs een must, als je optimaal profijt wil trekken van het nordic walking. Zo zorgt een geïntegreerde sok ervoor dat er een pak minder steentjes in je schoen komt. De naadloze modellen zitten nog net iets comfortabeler en verminderen het risico op oververhitting en blaren. Inserts in de zool verhogen je afzetkracht bij elke pas. En bij regenweer zal je het op prijs stellen wanneer je wandelschoenen waterdicht zijn.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken